Albet i Noya
Albet i Noya
Albet i Noya
Albet i Noya

Spanje, Catalunya

Albet i Noya

Albet i Noya

Vlakbij Barcelona liggen de wijngaarden van de familie Albet i Noya. Deze familie is een van de pioniers op het gebied van biologische druiventeelt van Spanje. Ruim 90 hectare wijngaard wordt al sinds begin jaren tachtig biologisch bewerkt. Het gebruik van chemische bemestings- en bestrijdingsmiddelen is al decennia lang uit den boze.

De druivenstokken staan aangeplant op een gevarieerde bodem die uit zand, klei en kalksteen bestaat. Het Catalaanse klimaat kent voldoende zonne-uren waarin de druiven optimaal rijp worden. Niet alleen de voor dit gebied typische druivenrassen als Xarel-lo, Parellada en Macabeu staan op de wijngaarden aangeplant. Ook druivenrassen als Tempranillo, Cabernet Sauvignon en Merlot gedijen hier uitstekend.

In de moderne vinificatiekelder wordt met eenzelfde hoeveelheid passie en vakmanschap gewerkt. De familie Albet i Noya laat ook hier de natuur zoveel mogelijk haar werk doen. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele giststammen en tijdens het vinificatieproces wordt het menselijk ingrijpen tot een minimum beperkt.

Zonder concessies te doen worden hier absolute topwijnen gemaakt. Zuivere wijnen van hoge kwaliteit en met veel karakter!

Kaart Albet i Noya

Wijnen van deze producent

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top