La Cour des Dames Muscat Sec
La Cour des Dames Muscat Sec
La Cour des Dames Muscat Sec 2019

Badet-Clément

La Cour des Dames Muscat Sec 2019

7,55

La Cour des Dames Muscat Sec 2019

Producent
Badet-Clément
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Muscat
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 7,55

Het wijnhuis Badet-Clément is gelegen in de Languedoc en maakt van Muscat druiven deze originele droge witte wijn. Er wordt vaak gezegd dat Muscat al in de Klassieke Oudheid bekend was bij de Perzen en de Egyptenaren. Dit wordt beweerd op basis van fresco’s die de wijnstokken zouden voorstellen. 

De voor deze wijn gebruikte druiven worden verbouwd in het Zuidwesten van de Languedoc. De oude wijnranken staan aangeplant op een ondergrond van kalkhoudende klei en kiezels. 

Het is een lichtgeel gekleurde wijn die een uitbundig aroma heeft. Behalve de typische Muscat geur bevat dit intense aroma ook veel tonen van rijp fruit zoals meloen, peer en grapefruit. De geurige en fruitige smaak is lekker droog, heerlijk sappig en heeft een aangenaam aanhoudende afdronk. 

Een ideale droge witte wijn om te schenken bij gerechten uit de Aziatische keuken. Maar ook erg lekker bij een frisse salade met asperges. En uiteraard een origineel glas wijn om als aperitief te schenken.

Nu mooi op dronk, indien gewenst tot eind 2021 te bewaren.

€ 7,55 per fles
La Cour des Dames Muscat Sec

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top