Bergkellerei Passeier
Bergkellerei Passeier
Bergkellerei Passeier
Bergkellerei Passeier
Bergkellerei Passeier
Bergkellerei Passeier

Italië, Alto Adige

Bergkellerei Passeier

Bergkellerei Passeier

Slechts anderhalve hectare groot is het kleine wijngoed van Konrad Pixner. Zijn Bergkellerei Passeier ligt hoog in de Italiaanse Alpen, in het skioord Passeiertal dat ongeveer 50 kilometer ten noorden van Bolzano ligt, middenin de wijnregio Alto Adige. Deze wijnregio wordt ook wel Süd-Tirol genoemd aangezien we in het Duitssprekende gedeelte van Italië zitten.

Bergkellerei Passeier ligt in het dorpje St. Leonhard in Passeier, de geboorteplaats van Andreas Hofer. Deze volksheld was de opperbevelhebber van de Tiroolse infanterie die in 1809 tot driemaal toe het leger van Napoleon Bonaparte versloeg.

De wijngaarden van Bergkellerei Passeier liggen tussen de besneeuwde bergtoppen. Deze hoge bergtoppen zorgen voor voldoende beschutting tegen de koude wind uit het noorden. De wijnranken staan aangeplant op steile hellingen die een zuidelijke ligging hebben. Overdag is het warm genoeg terwijl het in de nacht voldoende afkoelt. Hierdoor worden de druiven gelijkmatig rijp en zijn ze bijzonder smaakvol. 

In de wijngaard wordt gewerkt met respect voor de natuur. De wijngaarden zijn nog niet biologisch gecertificeerd maar worden wel biologisch bewerkt. Ook in de wijnkelder laat Konrad de natuur haar werk doen. Zo vergist hij zijn wijnen met de natuurlijke gisten die op de druiventrossen zitten. Op ambachtelijke wijze maakt Konrad schitterende wijnen die je geproefd moet hebben!

Kaart Bergkellerei Passeier

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top