Bodegas Solar de Urbezo
Bodegas Solar de Urbezo
Bodegas Solar de Urbezo
Bodegas Solar de Urbezo
Bodegas Solar de Urbezo

Spanje, Aragón

Bodegas Solar de Urbezo

Bodegas Solar de Urbezo

De wijnstreek Aragón ligt tussen Rioja en Catalonië. Hij is onderverdeeld in drie kleine productiegebieden, namelijk Somontano, Campo de Borja en Cariñena. Dit laatste gebiedje ligt ongeveer 45 kilometer ten zuidwesten van Zaragoza en ligt rondom het gelijknamige stadje.

Middenin Cariñena ligt Bodegas Solar de Urbezo. Dit wijnhuis werd in 1995 door Santiago Gracia Ysiegas opgericht. Het is vernoemd naar Antonio Urbezo, een beroemde schilder uit Cariñena.

Bodegas Solar de Urbezo heeft ruim 100 hectare wijngaard. Deze zijn hoog en dus koel gelegen. In de warme zomers is er nauwelijks neerslag en schijnt de zon volop. De winters daarentegen zijn erg koud. De druivenstokken staan aangeplant op arme ondergronden van kalk, klei en grind. Dankzij de combinatie van klimaat en bodem wordt hier een uitstekende kwaliteit druiven geteeld.

Van deze biologisch geteelde druiven maakt Santiago lekkere wijnen. Zoals de klassieke, houtgerijpte Crianza, de uitbundig geurende Urbezo Garnacha of de heerlijk soepele Viña Urbezo.

Kaart Bodegas Solar de Urbezo

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top