Malvasia
Malvasia 2021

Borgo di Colloredo

Malvasia 2021

€ 8,30

Malvasia 2021

Producent
Borgo di Colloredo
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Molise
Druivenras
Malvasia
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 8,30

In het zuidwesten van Italië ligt Molise. Een klein en relatief onbekend wijngebied waar deze originele en betaalbare witte wijn vandaan komt.

Hij wordt gemaakt bij Borgo di Colloredo. Een modern familiebedrijf waar met respect voor de natuur gewerkt wordt. De voor deze wijn gebruikte Malvasia druiven worden geoogst van ruim dertig jaar oude druivenstokken. Deze staan nabij het wijngoed aangeplant op een ondergrond van klei en leem.

Het is een krachtig geurige witte wijn die in zijn rijke aroma tonen van rijpe appels en wit fruit heeft zitten. De elegante smaak is lekker sappig en zacht. De geurige, ronde afdronk eindigt met een aangenaam zacht bittertje. Een heerlijke wijn om zo te drinken. En een prima begeleider bij forel en papillotte of bij een romige kaas met walnoten.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2023.

€ 8,30 per fles
Malvasia

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top