Arioso Toscana Vermentino
Arioso Toscana Vermentino
Arioso Toscana Vermentino
Arioso Toscana Vermentino 2021

Campo Alla Sughera

Arioso Toscana Vermentino 2021

19,20

Arioso Toscana Vermentino 2021

Producent
Campo Alla Sughera
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Toscane
Druivenras
Vermentino
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 19,20

Aan de Toscaanse kust, middenin de beroemde wijnregio Bolgheri, ligt Campo Alla Sughera. Op dit pittoreske wijngoed staan verschillende druivensoorten aangeplant. Waaronder Vermentino, het druivenras waar deze verleidelijke Arioso van gemaakt is. De wijnranken staan aangeplant op een zanderige ondergrond met klei en sedimentair gesteente.

Arioso betekent letterlijk vertaald luchtig. Een knipoog naar de zeebries die in de zomermaanden voor veel verkoeling van de wijngaarden zorgt. Hierdoor worden de druiven langzaam en gelijkmatig rijp waardoor ze veel geur- en smaakstoffen bevatten.

Na de handmatige oogst zijn deze smaakvolle druiven vergist en gerijpt in roestvrijstalen vaten. Met als resultaat deze delicaat geurende wijn die in zijn verleidelijke aroma fraaie geuren heeft zitten van rijp wit fruit, bloesem en amandelen. De geconcentreerde smaak is mooi droog, lekker stevig en krachtig. Met veel finesse en een heerlijk fris aanhoudende finale die lang en prettig blijft hangen.

Een gastronomische witte wijn! Hij kan bij veel gerechten geschonken worden zoals romige pasta’s, gegrilde visgerechten of gevogelte.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2024.

€ 19,20 per fles
Arioso Toscana Vermentino

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top