Garganego Vicenza
Garganego Vicenza
Garganego Vicenza
Garganego Vicenza
Garganego Vicenza 2020

Cantina Colli Vicentini

Garganego Vicenza 2020

7,55

Garganego Vicenza 2020

Producent
Cantina Colli Vicentini
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Veneto
Druivenras
Garganega
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 7,55

Een van de grootste Italiaanse wijnregio’s is Veneto. Met beroemde steden als Verona en Venetië is Veneto rijkelijk bedeeld met musea, kunst, opera en voortreffelijke wijnen. 

Deze wijnen zijn meestal gemaakt van inheemse druiven. Een van de bekendste autochtone druivenrassen van Veneto is Garganega. In de hele regio staat dit druivenras volop aangeplant. Van Garganega druiven die in het noordoosten van Veneto, in de heuvels rondom het stadje Vicenza, zijn geoogst is deze verfrissende witte wijn gemaakt. 

Het is een geurige witte wijn. Met veel wit fruit en een vleugje citrus in de neus. Lekker droog en fris van smaak. Met veel fruit en een plezierige finale. Een ideale witte wijn om mee te borrelen. En een uitstekende begeleider van een zomerse salade met gegrilde inktvis of een risotto primavera.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2023.

€ 7,55 per fles
Garganego Vicenza

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top