Prosecco Rosé Brut
Prosecco Rosé Brut
Prosecco Rosé Brut 2021

Casa Bianca

Prosecco Rosé Brut 2021

€ 10,90

Prosecco Rosé Brut 2021

Producent
Casa Bianca
Soort wijn
Mousserend
Wijnland
Italië , Veneto
Druivenras
Glera, Pinot Noir
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 10,90

Verkoelende Prosecco. Gemaakt van Glera (90%) en Pinot Noir (10%) druiven. Deze druiven zijn geoogst in de wijngaarden van Casa Bianca. Dit oude wijnhuis ligt ten noordwesten van Venetië, in het dorpje Volpago del Montello.

Zoals gebruikelijk bij Prosecco is de wijn gemaakt volgens de Charmat methode. Deze manier van wijnmaken is aan het begin van de negentiende eeuw bedacht door de Franse wijnmaker Eugène Charmat. Kort gezegd komt het bij deze methode erop neer dat de wijn een tweede keer vergist wordt in een afgesloten tank. Tijdens deze tweede gisting krijgt hij zijn vrolijke bubbels. 

Deze fijn mousserende Prosecco is prachtig lichtroze van kleur. Het aroma geurt verleidelijk naar verse aardbeien, bessen en frambozen. De smaak is lekker fruitig en eindigt met een frisse finale die prettig blijft hangen.

Een verfrissend aperitief! Én een ideale begeleider van een salade met watermeloen en geitenkaas, pizza Caprese of fritto misto met groente.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2024.

€ 10,90 per fles
Prosecco Rosé Brut

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top