Vinho Verde Alvarinho
Vinho Verde Alvarinho
Vinho Verde Alvarinho
Vinho Verde Alvarinho 2021

Cazas Novas

Vinho Verde Alvarinho 2021

€ 13,55

Vinho Verde Alvarinho 2021

Producent
Cazas Novas
Soort wijn
Wit
Wijnland
Portugal , Vinhos Verdes
Druivenras
Alvarinho
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,55

In het noordwesten van het Iberisch schiereiland staat de Alvarinho druif volop aangeplant. In de Spaanse wijnregio Galicië, waar ze deze druif overigens Albariño noemen, worden prachtige witte wijnen van dit oude druivenras gemaakt. Ook de beste witte wijnen uit het Portugese Vinhos Verde gebied worden uitsluitend van de Alvarinho druif gemaakt.

In het warmste gedeelte van het Vinhos Verde gebied ligt Cazas Novas. Een dynamisch wijngoed dat in het dorpje Santa Marinha do Zezere ligt. Wijnmakers Diogo Lopes en Anselmo Mendes zijn enthousiaste vakmensen die van de hier geoogste Alvarinho druiven een plezierige witte wijn maken.

Het is een intens geurende witte wijn die in zijn verleidelijke aroma veel geuren van rijp wit fruit zoals perziken en abrikozen heeft zitten. De verfrissende smaak is aangenaam fruitig en droog. En eindigt met een plezierige finale die lang blijft hangen.

Een heerlijke witte wijn! Zeker wanneer er een paella met mosselen, een krabcocktail met ananas, een ceviche van rode mul of sushi en sashimi bij geserveerd wordt.

Nu op dronk, tot begin 2024 te bewaren.

€ 13,55 per fles
Vinho Verde Alvarinho

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top