Cellers Sant Rafel
Cellers Sant Rafel
Cellers Sant Rafel
Cellers Sant Rafel
Cellers Sant Rafel

Spanje, Catalunya

Cellers Sant Rafel

Cellers Sant Rafel

Cellers Sant Rafel ligt bij het dorp Pradell de la Teixeta, in de Priorat, binnen de grenzen van het herkomstgebied Montsant. Deze in 2001 gecreëerde DO (Denominacion d’Origen) heeft in korte tijd grote internationale erkenning verworven voor de kwaliteit van de rode wijnen die hier vandaan komen. 

De wijngaarden rondom de oude Mas van Sant Rafel zijn aangelegd op terrassen die ondersteund worden door eeuwenoude muren van gestapelde stenen. Dit erfgoed wordt door Pilar Just en Xavi Peñas van Cellers Sant Rafel met veel liefde onderhouden. Wijngaarden, terrassen en muren vormen voor hen een uniek en bijzonder landschap en de wijnen die zij er maken zijn daarvan de expressie. 

De wijnen van Cellers Sant Rafel worden uitsluitend gemaakt van druiven afkomstig van de eigen wijngaarden, hemelsbreed op slechts een paar kilometer van de Middellandse Zee. Alleen de bergketen aan de kust beneemt het zicht op de golven. De verkoelende invloed van de zee is hier echter wel degelijk merkbaar, dankzij de Garbinada, een wind die iedere avond opsteekt. Bovendien brengt deze wind uit het zuidoosten ook vocht, waardoor de stokken minder te lijden hebben van waterstress. En dat is zeer welkom, want regen is hier schaars!

Kaart Cellers Sant Rafel

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top