l'Ecuyer de Couronneau
l'Ecuyer de Couronneau 2016

Château Couronneau

l'Ecuyer de Couronneau 2016

8,90

l'Ecuyer de Couronneau 2016

Producent
Château Couronneau
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Bordeaux
Druivenras
Merlot
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 8,90

Niet ver van het dorpje Sainte-Foy-la-Grande, ongeveer 60 kilometer ten oosten van Bordeaux, ligt Château Couronneau. De eigenaars Christophe en Bénédicte Piat werken al sinds 1999 volledig biologisch in hun wijngaard. Hier staat enkel de Merlot druif aangeplant, een druivenras dat het uitstekend doet op de klei- en kalkstenen bodem van Château de Couronneau.

Van de hier geoogste druiven maken zij deze l'Ecuyer de Couronneau. Een prachtig donkerrood gekleurde wijn. Hij heeft een verleidelijk aroma van rijp rood fruit. De smaak is mooi vol, soepel en rond. De plezierige afdronk blijft lang en prettig hangen. 

Deze elegante en zeer toegankelijke rode Bordeaux is een ideale wijn om zo te drinken. Ook is het een fraaie begeleider van klassieke gerechten als eendenborst in rode wijnsaus of Beef Wellington.

Nu perfect op dronk, te bewaren tot eind 2020.

€ 8,90 per fles
l'Ecuyer de Couronneau

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top