Sélection Michel Gassier Syrah
Sélection Michel Gassier Syrah
Sélection Michel Gassier Syrah
Sélection Michel Gassier Syrah 2018

Château de Nages

Sélection Michel Gassier Syrah 2018

11,30

Sélection Michel Gassier Syrah 2018

Producent
Château de Nages
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Côtes du Rhône
Druivenras
Syrah
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 11,30

In het zuiden van de Rhône, op een steenworp afstand  van de stad Nîmes, ligt het dorpje Caissargues. Hier ligt Château de Nages, een idyllisch wijngoed dat al vier generaties lang in handen van de familie Gassier is.

De wijnranken staan rondom het wijngoed aangeplant op een ondergrond van rode klei en keien. In de wijngaard wordt biologisch gewerkt. Hierdoor moeten er veel werkzaamheden met de hand gedaan worden. Zo worden onrijpe druiven en overtollige bladeren in de zomermaanden gesnoeid. Dit is een beproefde methode om gezonde, smaakvolle en optimaal rijpe druiven te kweken. Deze worden uiteraard met de hand geoogst. Na de oogst worden de druiven gekneusd en geweekt. Hierna wordt het druivensap vergist en ruim negen maanden gerijpt. Deels in betonnen tanks en deels in kleine vaten van Frans eikenhout.

Deze Fleur de Syrah - Sélection Michel Gassier Syrah is een verleidelijk geurende rode wijn. Zijn aangename aroma bevat fraaie geuren van rijpe bramen, zwarte bessen, verse pruimen en milde kruiden. De ronde, volle en sappige smaak heeft veel souplesse en een aangenaam lange finale. Een prachtige rode wijn om te drinken bij gegrilde vleesgerechten of wild als fazant of konijn.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2023.

€ 11,30 per fles
Sélection Michel Gassier Syrah

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top