Château Gilbert&Gaillard
Château Gilbert&Gaillard
Château Gilbert&Gaillard

Frankrijk, Languedoc

Château Gilbert&Gaillard

Château Gilbert&Gaillard

Twee van de bekendste wijncritici van Frankrijk zijn Philippe Gaillard en François Gilbert. Sinds eind jaren ’80 houden zij zich bezig met het proeven en beoordelen van wijn. Hun Gilbert & Gaillard wijngids en magazine behoort tot de meest toonaangevende wijngidsen van Frankrijk.

Naast het beschrijven en beoordelen van wijn zijn ze in 2013 zelf begonnen met het maken van wijn. Dit doen ze op hun Château Gilbert & Gaillard. Een state-of-the-art wijnhuis dat in Saint-Chinian ligt.

De wijngaarden van Château Gilbert & Gaillard behoren tot de best gelegen terroirs van deze, nu nog onbekende, Cru uit de Languedoc. Ze liggen net ten zuiden van Saint-Chinian, op een kalkhoudend plateau dat op ongeveer 200 meter hoogte ligt. In totaal is 16 hectare wijngaard beplant met Syrah, Grenache en Mourvèdre wijnranken.

Van de hier met de hand geoogste druiven worden op klassieke wijze authentieke en karaktervolle wijnen gemaakt die bijzonder plezierig van geur en smaak zijn.

Kaart Château Gilbert&Gaillard

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top