Saint-Chinian
Saint-Chinian
Saint-Chinian
Saint-Chinian 2015

Château Gilbert&Gaillard

Saint-Chinian 2015

14,95

Saint-Chinian 2015

Producent
Château Gilbert&Gaillard
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Syrah, Grenache, Mourvèdre
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 14,95

Twee van de bekendste wijncritici van Frankrijk zijn de stille kracht achter deze bijzondere wijn. We hebben het over het duo Philippe Gaillard en François Gilbert. Grondleggers en eigenaars van de gelijknamige Guide Gilbert&Gaillard, een van de meest toonaangevende wijngidsen van Frankrijk.

Vele wijnen hebben zij sinds eind jaren ‘80 geproefd en beoordeeld. En het meest onder de indruk waren zij van de wijnen uit Saint-Chinian. Een klein, onbekend wijngebied in de Languedoc waar karaktervolle wijnen vandaan komen. En juist hier hebben zij hun eigen wijngoed opgericht.

Château Gilbert&Gaillard ligt op een van de beste terroirs van Saint-Chinian. Van de hier verbouwde Syrah (48%), Grenache (40%) en Mourvèdre (12%) druiven wordt op klassieke wijze deze schitterende rode wijn gemaakt.

Het is een prachtig donkerrood gekleurde wijn. Met een aangenaam aroma dat verleidelijk geurt naar confiture, bramen, cassis, zwarte bessen en milde kruiden. De smaak is intens en complex. Met veel sap, fijne kruiden en rijp fruit. En met een heerlijk frisse afdronk die lang en plezierig blijft hangen. Een geweldige wijn om te schenken bij Peking Eend, konijn met pruimen of geroosterde pompoen.

Nu perfect op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2021.

€ 14,95 per fles
Saint-Chinian

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top