Le Saint-Estèphe de Montrose
Le Saint-Estèphe de Montrose
Le Saint-Estèphe de Montrose
Le Saint-Estèphe de Montrose
Le Saint-Estèphe de Montrose 2012

Château Montrose

Le Saint-Estèphe de Montrose 2012

24,95

Le Saint-Estèphe de Montrose 2012

Producent
Château Montrose
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Bordeaux
Druivenras
Cabernet Sauvignon, Merlot
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 24,95

Naast de Saint-Estèphe 2ème Cru Classé en La Dame de Montrose wordt op het beroemde Château Montrose nog een derde wijn gemaakt: Le Saint-Estèphe de Montrose. Vroeger was deze schitterende rode wijn alleen beschikbaar voor de medewerkers van Château Montrose en de familie van de eigenaren. Dankzij de hoge opbrengst van de oogst is besloten om meer flessen van deze verrukkelijke Saint-Estèphe te maken zodat meer mensen ervan kunnen genieten.

Het is een authentieke Bordeaux die wordt gemaakt van Merlot en Cabernet Sauvignon druiven. Deze druiven zijn met de hand geoogst van de jongste druivenstokken die op de wijngaarden van Château Montrose staan aangeplant.

Le Saint-Estèphe de Montrose is een aangename rode wijn die een intens en complex aroma heeft. Dat bevat fraaie geuren van rijp fruit zoals cassis, zwarte bessen, bramen en bosaardbeitjes. Daarnaast geurt dit aroma verleidelijk naar cederhout, koffie en cacao. De smaak is perfect in balans, heeft veel fruit, mooie zuren en een aangename tannine in de geurig aanhoudende afdronk. Een ideale avondwijn! Perfect bij een kaasplankje met een romige brie en een zachte Camembert. Ook prachtig bij gerookte aardpeer of gebraden rosbief.

Nu perfect op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2019.

€ 24,95 per fles
Le Saint-Estèphe de Montrose

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top