Colombe de Peyrou
Colombe de Peyrou
Colombe de Peyrou 2016

Château Peyrou

Colombe de Peyrou 2016

11,90

Colombe de Peyrou 2016

Producent
Château Peyrou
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Bordeaux
Druivenras
Merlot, Cabernet Franc
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 11,90

In het oosten van Bordeaux, middenin Castillon, ligt het gehucht Colombe. In de heuvels rondom dit gehucht ligt de gelijknamige Colombe wijngaard. Een kleine wijngaard die hoofdzakelijk met Merlot druiven is beplant. Uiteraard wordt hier, net als in de andere wijngaarden van Château Peyrou, volledig biologisch gewerkt. Volgens wijnmaakster Catherine Papon-Nouvelle een absolute voorwaarde om authentieke wijnen te maken van hoge kwaliteit.

Niet voor niets dus is deze Colombe de Peyrou een typische Bordeaux. Hij geurt aangenaam naar rijpe bessen, cassis en bramen. Daarnaast bevat dit aangename aroma fraaie nuances van cederhout en cacao. De volle, soepele en ronde smaak eindigt met een lang aanhoudende afdronk waarin een fraaie tannine zit versmolten. Deze heerlijke rode wijn kan perfect geschonken worden bij stokbrood met Brie de Meaux, gegrilde filet mignon of gevulde parelhoen.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2022.

€ 11,90 per fles
Colombe de Peyrou

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top