Christian Collovray & Jean-Luc Terrier
Christian Collovray & Jean-Luc Terrier
Christian Collovray & Jean-Luc Terrier

Frankrijk, Languedoc

Christian Collovray & Jean-Luc Terrier

Christian Collovray & Jean-Luc Terrier

De familie's Collovray en Terrier zijn de trotse eigenaren van twee wijngoederen. Van oudsher maken deze families in het zuiden van de Bourgogne prachtige Macon wijnen op Domaine des Deux Roches.

Eind jaren negentig kochten zij Domaine Antugnac. Dit prachtige wijngoed ligt ten zuidwesten van het Middeleeuwse stadje Carcassonne, in de wijnstreek Limoux. Deze streek wordt geroemd vanwege de fantastische Chardonnay en Pinot Noir wijnen die er vandaan komen. Dat komt enerzijds door de arme bodem die rijk is aan kalksteen en anderzijds door de hoge ligging van de wijngaarden in de uitlopers van de Pyreneeën en het daarbij behorende relatief koele klimaat. Niet voor niets dus dat de 72 hectare wijngaard van Domaine Antugnac voornamelijk met Chardonnay en Pinot Noir druiven beplant zijn. Hiervan worden heerlijk frisse en bijzonder elegante wijnen gemaakt zoals deze Prieuré Sainte Croix.

Kaart Christian Collovray & Jean-Luc Terrier

Wijnen van deze producent

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top