En Vaso...!
En Vaso...!
En Vaso...!
En Vaso...! 2015

Cien y Pico

En Vaso...! 2015

13,45

En Vaso...! 2015

Producent
Cien y Pico
Soort wijn
Rood
Wijnland
Spanje , Castilla - La Mancha
Druivenras
Bobal
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,45

“En Vaso...!” Spaans voor in het glas. En dat is in dit geval Bobal. Een authentiek Spaans druivenras dat vooral in het hete zuidoosten van Spanje staat aangeplant. 

De voor deze wijn gebruikte druiven zijn afkomstig uit het zuidoosten van La Mancha, uit Manchuela. Ze zijn geoogst van kleine wijnranken, zogenaamde bush vines, die los van elkaar op een droog plateau van kalksteen, hoog boven het zeeniveau staan aangeplant en die honderd en nog wat jaar oud zijn (Cien y Pico).

Het is een uitbundig geurende wijn. Met veel geuren van kersen, bessen, frambozen, bramen en wat gekonfijt fruit in de neus. Hij is heerlijk vol, soepel en rond van smaak. Met veel structuur, voldoende frisheid en een plezierige finale die lang en prettig blijft hangen.

Een heerlijke rode wijn om zo te drinken. Ook is het een ideale begeleider van vegetarische tortilla’s, gegrilde merguez worsten of een Mexicaanse bonenschotel.

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2021.

€ 13,45 per fles
En Vaso...!

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top