Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc 2020

Clos Marguerite

Sauvignon Blanc 2020

16,95

Sauvignon Blanc 2020

Producent
Clos Marguerite
Soort wijn
Wit
Wijnland
Nieuw-Zeeland , Marlborough
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 16,95

Typische Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland. Afkomstig uit het wereldberoemde wijngebied Marlborough. Gemaakt door het Belgische echtpaar Jean-Charles en Marguerite van den Hove. 

De Sauvignon Blanc druiven zijn na de oogst geperst en vergist. Vervolgens is de wijn nog enige maanden gerijpt in stalen tanks terwijl hij in contact bleef met de uitgegiste gistcellen. Hierdoor heeft hij meer geur, smaak en structuur gekregen.

Het is een uitbundig geurende witte wijn. Met veel geuren van kruisbessen en tropische vruchten als mango, banaan en ananas. De krachtige smaak is lekker droog, bevat veel tropisch fruit en heeft een aangenaam bittertje in zijn lang aanhoudende afdronk. 

Een originele witte wijn om te schenken bij een pittige gele curry met kip, een couscous salade met sinaasappel en feta of bij een vispakketje uit de oven.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2023.

€ 16,95 per fles
Sauvignon Blanc

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top