Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc 2019

Clos Marguerite

Sauvignon Blanc 2019

16,95

Sauvignon Blanc 2019

Producent
Clos Marguerite
Soort wijn
Wit
Wijnland
Nieuw-Zeeland , Marlborough
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 16,95

Typische Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland. Afkomstig uit het wereldberoemde wijngebied Marlborough. Gemaakt door het Belgische echtpaar Jean-Charles en Marguerite van den Hove. 

De Sauvignon Blanc druiven zijn na de oogst geperst en vergist. Vervolgens is de wijn nog enige maanden gerijpt in stalen tanks terwijl hij in contact bleef met de uitgegiste gistcellen. Hierdoor heeft hij meer geur, smaak en structuur gekregen.

Het is een uitbundig geurende witte wijn. Met veel geuren van kruisbessen en tropische vruchten als mango, banaan en ananas. De krachtige smaak is lekker droog, bevat veel tropisch fruit en heeft een aangenaam bittertje in zijn lang aanhoudende afdronk. 

Een originele witte wijn om te schenken bij een pittige gele curry met kip, een couscous salade met sinaasappel en feta of bij een vispakketje van de barbecue.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2022.

€ 16,95 per fles
Sauvignon Blanc

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top