Capo di Stato
Capo di Stato
Capo di Stato 2016

Conte Loredan Gasparini

Capo di Stato 2016

€ 41,40

Capo di Stato 2016

Producent
Conte Loredan Gasparini
Soort wijn
Rood
Wijnland
Italië , Veneto
Druivenras
Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 41,40

Deze complexe rode Italiaanse wijn wordt gemaakt in de traditie van de grote Bordeaux wijnen. Hij is vernoemd naar Charles de Gaulle en wordt gerekend tot de beste rode wijnen van Italië.

Het is een zeer geslaagde blend van Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot en Malbec druiven. Deze druiven worden met een laag rendement geoogst van ruim 50 jaar oude druivenstokken die op de wijngaarden van Conte Loredan Gasparini in Treviso staan aangeplant.

Deze diepdonker rood gekleurde wijn heeft in het aroma veel tonen van rijp rood fruit en verleidelijk eikenhout zitten. De volle, geconcentreerde smaak is krachtig, intens, zeer aromatisch en heeft een fijne, rijpe tannine in de aanhoudende afdronk. Deze complexe wijn is zeer geschikt om te schenken bij stevige vleesgerechten en wild. Maar ook een prachtige wijn om te drinken bij een stevig stuk kaas.

Nu op dronk, te bewaren tot begin 2026.

€ 41,40 per fles
Capo di Stato

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top