Pissarres Priorat
Pissarres Priorat
Pissarres Priorat
Pissarres Priorat 2019

Costers del Priorat

Pissarres Priorat 2019

18,75

Pissarres Priorat 2019

Producent
Costers del Priorat
Soort wijn
Rood
Wijnland
Spanje , Catalunya
Druivenras
Grenache, Carignan
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 18,75

Krachtige rode wijn uit Priorat. Gemaakt van Grenache en Carignan druiven. Deze druiven worden met de hand geoogst van de oudste wijnranken die er bij Coster del Priorat staan aangeplant. Deze wijnranken zijn tussen de 40 en 100 jaar oud en staan aangeplant op de steile hellingen van Priorat. Dankzij het warme, droge klimaat en de unieke leistenen bodem worden hier topkwaliteit druiven geoogst.

Hiervan maakt wijnmaker Josep Mas deze krachtige maar tevens ook elegante Priorat die ruim twaalf maanden is gerijpt in kleine eikenhouten vaten. Hij heeft een ingetogen aroma dat fraaie geuren bevat van rijp en overrijp rood en zwart fruit. De stevige, krachtige smaak is geconcentreerd en vol en eindigt met een lang aanhoudende afdronk waarin een fraaie tannine zit versmolten.

Dit is een prachtige rode wijn om te schenken bij een kruidige lamsbout, gegrild rundvlees of een pittige Mexicaanse bonenschotel.

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2025.

€ 18,75 per fles
Pissarres Priorat

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top