Maestro
Maestro
Maestro 2019

De Morgenzon

Maestro 2019

€ 21,70

Maestro 2019

Producent
De Morgenzon
Soort wijn
Wit
Wijnland
Zuid-Afrika , Stellenbosch
Druivenras
Chenin Blanc, Roussanne, Chardonnay, Viognier
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 21,70

Krachtige witte wijn uit Zuid-Afrika. Gemaakt van Chenin Blanc, Grenache Blanc, Roussanne, Chardonnay en Viognier druiven. De wijnranken waarvan deze druiven worden geoogst staan op de allerbeste percelen van De Morgenzon. Deze gerenommeerde producent ligt ten zuiden van Kaapstad, aan de kust van de Atlantische oceaan. De wijngaarden hebben een ideale ligging ten opzichte van de zon, profiteren optimaal van de verkoelende zeebries en hebben een arme ondergrond van verweerd graniet en zandsteen.

Het rendement in de wijngaard is laag waardoor er geconcentreerde druiven van hoge kwaliteit worden geoogst. Deze worden vergist en ruim tien maanden gerijpt. Deels in kleine houten vaten van Frans eikenhout en deels in ei-vormige tanks van beton. Met deze schitterende witte wijn als resultaat!

Deze krachtige wijn heeft een intens en complex aroma. Dit bevat fraaie geuren van rijp geel fruit, subtiel eikenhout en een vleugje citrus. Hij is lekker stevig en krachtig van smaak. Met veel fruit, finesse en frisheid. En met spannende finale die lang en prettig blijft hangen. 

Een gastronomische witte wijn die bij veel gerechten geschonken kan worden. Zo is het bijvoorbeeld een fraaie begeleider van dorade uit de oven met tijm en citroen, een salade van gebakken Nashipeer of gebraden kwartel met druiven.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2023.

€ 21,70 per fles
Maestro

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top