Givry Clos de la Brûlée
Givry Clos de la Brûlée
Givry Clos de la Brûlée 2018

Domaine Besson

Givry Clos de la Brûlée 2018

23,90

Givry Clos de la Brûlée 2018

Producent
Domaine Besson
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Bourgogne
Druivenras
Chardonnay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 23,90

Xavier Besson oogst de druiven voor deze wijn op een klein perceel van nog geen halve hectare groot. Dit perceel, Clos de la Brûlée genaamd, heeft een ondergrond van klei- en kalksteen. Hoewel niet biologisch gecertificeerd, wordt dit perceel nagenoeg volledig biologisch gewerkt.

Na de handmatige oogst worden de druiven op klassieke wijze gevinifieerd en ruim tien maanden gerijpt op deels nieuwe eikenhouten fusten. Hierdoor heeft deze verfijnd geurende witte wijn een delicaat aroma van wit fruit, subtiele kruiden en een aangenaam vleugje boter en eikenhout. De geurige en mollige smaak bevat veel finesse, fruit en frisheid. En eindigt met een heerlijk lang aanhoudende afdronk.

Het is een gastronomische witte wijn die bij veel gerechten geschonken kan worden. Hij combineert bijvoorbeeld perfect met gegrilde langoustines of gebakken Sint-Jakobsschelpen. Ook is het een prachtige witte wijn om te schenken bij een salade met krab of een kalfsrollade met een champignonroomsaus.

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2022.

€ 23,90 per fles
Givry Clos de la Brûlée

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top