Petit Accent
Petit Accent
Petit Accent
Petit Accent
Petit Accent 2020

Domaine de l'Accent

Petit Accent 2020

13,75

Petit Accent 2020

Producent
Domaine de l'Accent
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Grenache, Syrah
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,75

In de ruige omgeving van Arboras, een klein dorpje dat ongeveer 40 kilometer ten noordwesten van Montpellier ligt, staan op een kalkhoudende ondergrond die bezaaid ligt met keien en kiezelstenen Grenache en Syrah wijnranken aangeplant. Tussen de wijnranken, die tussen de 25 en 40 jaar oud zijn, groeien bloemen, gras en kruiden. Schapen zorgen voor de natuurlijke begrazing en bemesting van de wijngaard. Bestrijdingsmiddelen zijn uit den boze. Hier wordt biologisch gewerkt. En hoe! 

Van de hier met de hand geoogste druiven wordt deze schitterende rode wijn gemaakt. Vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Zonder toevoegingen van enzymen of sulfieten tijdens het gisten. Ruim zes maanden gerijpt in oude houten vaten. Ambachtelijk en puur gemaakt. Prachtig fluweel rood van kleur. Intens geurend naar zwarte kersen, cassis en confiture. Heerlijk vol, soepel en rond van smaak. Lekker levendig en fris. Met veel fruit en met een plezierige finale waar een fraaie, zachte tannine in versmolten zit.

Een ideale rode wijn om te schenken bij gerookte groenten, geroosterde eendenborst of gegrilde merguez worstjes. Ook erg mooi bij groene asperges of lamsrack.

 Nu perfect op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2024.

€ 13,75 per fles
Petit Accent

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top