Domaine Força Réal

Frankrijk, Roussillon

Domaine Força Réal

Domaine Força Réal

Het dorpje Millas ligt ongeveer twintig kilometer ten westen van Perpignan. Hier, op de uitlopers van de Pyreneeën, ligt Domaine Força Réal. Dit robuuste wijnhuis van de familie Henriques is gebouwd op de fundamenten van een oud fort. Dit oude fort, dat stamt uit 1258, ligt bovenop een heuvel die uitkijkt over een vallei met in de achtergrond de pieken van de Pyreneeën.

De druivenstokken staan op terrassen aangeplant die tussen de 100 en 450 meter boven de Middellandse zee liggen. Het totale wijngaardareaal is ongeveer 40 hectare groot. De druivenstokken, voornamelijk Syrah, Grenache en Carignan staan aangeplant op een arme, steenachtige ondergrond van klei en leisteen.

De combinatie van arme ondergrond, vele zonne-uren, koele bries van de Middellandse Zee en het lage rendement van gemiddeld 30 hectoliter per hectare zorgt voor topkwaliteit druiven. Hiervan maakt Jean-Paul Henriques magistrale wijnen die uiterst bescheiden geprijsd zijn.

Kaart Domaine Força Réal

Wijnen van deze producent

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top