Domaine Frédéric Mabileau

Frankrijk, Loire

Domaine Frédéric Mabileau

Domaine Frédéric Mabileau

Het druivensoort Cabernet Franc staat veelal aangeplant in de Loire en in de Bordeaux. In deze relatief koele wijnbouwgebieden gedijt dit druivenras uitstekend. Met name in Chinon, Bourgeuil en St. Nicolas de Bourgeuil zijn de omstandigheden voor Cabernet Franc welhaast ideaal en worden prachtige rode wijnen gemaakt van uitsluitend Cabernet Franc druiven.

De sympathieke wijnboer Frédéric Mabileau is een ware meester in het maken van rode wijnen van Cabernet Franc. Zijn 27 hectare grootte wijngoed ligt in St. Nicolas de Bourgueil. Behalve in dit dorpje heeft hij ook een aantal wijngaardpercelen in het naburige Bourgueil en Anjou. Al deze wijngaarden worden biologisch bewerkt. Van de hier met de hand geoogste druiven maakt hij prachtige wijnen die een grote schare van liefhebbers hebben. De verkopen van Frédéric zijn zo succesvol dat veel van zijn wijnen snel uitverkocht zijn. Gelukkig hebben wij voldoende ingekocht van zijn fantastische St. Nicolas de Bourgeuil Cuvée Rouillières.

Kaart Domaine Frédéric Mabileau

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top