Domaine la Soufrandise

Frankrijk, Bourgogne

Domaine la Soufrandise

Domaine la Soufrandise

In het hart van de Pouilly-Fuissé, om precies te zijn net ten zuiden van het dorpje Fuissé, ligt het 6 hectare tellende wijngoed van Françoise en Nicolas Melin. Zij zijn inmiddels de zesde generatie op dit kleine familiedomein.

De wijngaarden liggen over een twintigtal percelen verspreid. Allen uiteraard met Chardonnay druiven beplant. Veel werkzaamheden in de wijngaard worden met de hand gedaan. Het gebruik van bemestings- en bestrijdingsmiddelen wordt zoveel mogelijk vermeden. Alles wordt hier in het werk gesteld om topkwaliteit druiven te oogsten en deze in optimale conditie in de vinificatiekelder te krijgen.

En ook in de vinificatiekelder laten Françoise en Nicolas de natuur haar werk doen. Zo wordt er gewerkt met een spontane gisting en wordt deze gevolgd door een lange bâtonnage.

Françoise en Nicolas maken op deze klassieke en liefdevolle wijze schitterende Pouilly-Fuissé wijnen die terecht tot de top van het gebied gerekend worden.

Kaart Domaine la Soufrandise

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top