Gabbas
Gabbas
Gabbas

Italië, Sardinië

Gabbas

Gabbas

In het hart van Sardinië, ongeveer tien kilometer ten zuiden van de stad Nuoro, ligt Azienda Agricola Gabbas. Dit wijngoed ligt in een vallei aan de voet van het Supramonte gebergte. Het bestaat uit een kleine vijf hectare die beplant zijn met olijfbomen en ruim twintig hectare die beplant zijn met wijnranken.

De wijngaarden liggen tussen de 250 en 350 meter hoogte. Hierdoor profiteren ze optimaal van de zeebries die voor voldoende verkoeling zorgt in de warme, droge en zonnige zomermaanden.

De druivenstokken staan aangeplant op een ondergrond van graniet. Een klein perceel wijngaard is beplant met het witte druivenras Vermentino waarvan Giuseppe Gabbas een verfrissende witte wijn maakt. Het overgrote deel van de wijngaard is echter beplant met het autochtone druivenras Cannonau di Sardegna. Hiervan maakt Giuseppe authentieke rode wijnen. Ze zijn bijzonder elegant, heerlijk doordrinkbaar en worden door kenners tot de beste wijnen van Sardinië gerekend.

Kaart Gabbas

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top