Jakobi Sauvignon Blanc
Jakobi Sauvignon Blanc
Jakobi Sauvignon Blanc
Jakobi Sauvignon Blanc
Jakobi Sauvignon Blanc 2019

Gross

Jakobi Sauvignon Blanc 2019

12,40

Jakobi Sauvignon Blanc 2019

Producent
Gross
Soort wijn
Wit
Wijnland
Oostenrijk , Steiermark
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 12,40

Het etiket van deze Jakobi Sauvignon Blanc is gebaseerd op een eeuwenoude boerenkalender die in de keuken van de grootmoeder van Johannes en Michael Gross hing. Deze zogenaamde “Mandl”-kalender is in de 18e eeuw voor analfabeten gemaakt. Met symbolen geeft hij informatie over het weer, de maancyclus, heilige dagen en feestdagen.

Anders dan de kalender van Johannes en Michael’s oma kijkt de kalender op het etiket niet naar de toekomst maar naar het verleden. De weersymbolen, maanfasen en specifiek gecreëerde symbolen van de wijnbouw op het etiket vertellen belangrijke gebeurtenissen uit de wijnoogst van dat jaar.

Late vorst in het voorjaar, een volle maan kort voor de bloei, een hittegolf in de zomer, de jaarlijkse dag voor de beschermheilige Jakobi of het einde van de oogst, het is allemaal op het etiket terug te lezen. En dat kan natuurlijk het best onder het genot van een glas van deze heerlijke Jakobi Sauvignon Blanc.

Deze verleidelijk geurende witte wijn heeft een stuivend aroma dat fraaie geuren van rijp fruit bevat. Hij is mooi droog, rijp en rijk van smaak. Met veel finesse, elegantie en frisheid. En met een aanhoudende afdronk die plezierig blijft hangen.

Een originele witte wijn om als aperitief te schenken. En een prachtige begeleider van kaassoesjes, gebakken snoekbaars of een groene kruidensalade met geitenkaas.

Nu mooi op dronk, indien gewenst tot medio 2022 te bewaren.

€ 12,40 per fles
Jakobi Sauvignon Blanc

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top