Sous le Bouchon
Sous le Bouchon
Sous le Bouchon
Sous le Bouchon 2021

Le Champ des Murailles

Sous le Bouchon 2021

€ 12,70

Sous le Bouchon 2021

Producent
Le Champ des Murailles
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Carignan, Grenache, Syrah
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 12,70

Sous le Bouchon, oftewel onder de kurk. En dat is puur druivensap in dit geval. Deze “vin naturel” van Le Champs des Murailles wordt gemaakt van biologisch verbouwde Carignan, Grenache en Syrah druiven. Hij is vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Ongeklaard en ongefilterd. En zoals gebruikelijk bij natuurwijnen, met nauwelijks toegevoegde sulfieten. 

Een authentieke Corbières! Fraai rood van kleur. Uitbundig geurend naar vers fruit als bramen, frambozen, kersen en zwarte bessen. Met een subtiele kruidigheid in geur en smaak. Die smaak bevat naast een fijne kruidigheid veel fruit. Is heerlijk fris, mooi soepel, vol en rond. En eindigt met een pittige afdronk die prettig blijft hangen. Heerlijk bij een groentestoof of rilette van eend. Zeker als hij gekoeld (± 12°C) geschonken wordt.

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2024.

€ 12,70 per fles
Sous le Bouchon

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top