Riesling Gebling
Riesling Gebling
Riesling Gebling
Riesling Gebling
Riesling Gebling 2016

Sepp Moser

Riesling Gebling 2016

23,55

Riesling Gebling 2016

Producent
Sepp Moser
Soort wijn
Wit
Wijnland
Oostenrijk , Kremstal
Druivenras
Riesling
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 23,55

Verfijnde Riesling uit Oostenrijk. Gemaakt van biologisch-dynamisch verbouwde druiven. Deze zijn met de hand geoogst op de Gebling wijngaard. Deze Erste Lagen wijngaard is een van de beste wijngaarden van Sepp Moser. De wijnranken staan aangeplant op terrassen die op de steile Gebling heuvel zijn aangelegd. De mineraalrijke bodem zorgt in combinatie met de gunstige, zonnige ligging van de wijngaard voor optimaal rijpe Riesling druiven. Deze worden met de hand geoogst en vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gistcellen. 

Hierdoor heeft deze aangenaam geurende witte wijn een bijzonder fraai aroma. Dit rijpe en rijke Riesling aroma bevat veel geuren van rijp fruit, stro en gedroogde bloemen. De krachtige smaak heeft een fijne mineraliteit, is aangenaam droog, mondvullend en eindigt met een frisse afdronk die lang en prettig blijft hangen.

Deze bijzonder fraaie Riesling kan perfect bij de maaltijd geschonken worden. Het is bijvoorbeeld een prachtige begeleider van gebakken snoekbaars of forel. Ook is het een perfecte begeleider van zalm en witte asperges en papillotte of van een salade met gerookte Bressekip. 

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2022.

€ 23,55 per fles
Riesling Gebling

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top