Gee Whiz Tram Driver
Gee Whiz Tram Driver
Gee Whiz Tram Driver 2017

St. John's Road

Gee Whiz Tram Driver 2017

13,60

Gee Whiz Tram Driver 2017

Producent
St. John's Road
Soort wijn
Wit
Wijnland
Australië , Barossa Valley
Druivenras
Gewurztraminer, Riesling
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,60

In het zuiden van Australië, grenzend aan Barossa Valley, ligt Eden Valley. Hier ligt het landgoed van Terry Riley, dat een kleine 100 hectare groot is. Zijn wijngaarden liggen op 400 meter hoogte en hebben een bodem van dik, leemachtig zand dat op bruine kleilagen ligt. Hierop staan onder andere Riesling en Gewurztraminer wijnranken aangeplant. Deze zijn ooit via Duitse kolonisten in dit deel van Australië terechtgekomen.

Terry laat de natuur in zijn wijngaard haar werk doen. Zo laat hij bijvoorbeeld schapen door zijn wijngaarden lopen die de begroeiing tussen de wijnranken opvreten en voor organische bemesting zorgen. Logisch dus dat hier smaakvolle en aromatische druiven worden geoogst. Hiervan maakt wijnmaker Phil Lehmann van St. John’s Road deze originele witte wijn.

Het is een uitbundig geurende witte wijn die van Gewurztraminer en Riesling druiven is gemaakt. Hij heeft een mooi floraal aroma dat intens geurt naar verse bloemen. Daarnaast bevat dit aantrekkelijke aroma fraaie geuren van vlierbloesem en rijp citrusfruit. De aromatische smaak is mooi vol en rond, heerlijk fris en eindigt met een lange afdronk.

Een prachtige witte wijn om te schenken bij gerechten uit de Chinese keuken, pittige curry’s of bergkazen zoals Tomme de Savoie.

Nu mooi op dronk, indien gewenst tot begin 2020 te bewaren.

€ 13,60 per fles
Gee Whiz Tram Driver

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top