Ekwo Abruzzo Pecorino
Ekwo Abruzzo Pecorino
Ekwo Abruzzo Pecorino
Ekwo Abruzzo Pecorino
Ekwo Abruzzo Pecorino
Ekwo Abruzzo Pecorino 2020

Tenuta Terraviva

Ekwo Abruzzo Pecorino 2020

15,75

Ekwo Abruzzo Pecorino 2020

Producent
Tenuta Terraviva
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Abruzzen
Druivenras
Pecorino
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 15,75

Pure Pecorino! Op ambachtelijke wijze gemaakt. Dus zonder toevoegingen en met gebruik van de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Ongefilterd en met nauwelijks gebruik van sulfiet. 

Deze Italiaanse natuurwijn wordt gemaakt bij Tenuta Terraviva. Dit wijnhuis van de familie Topi ligt aan de Adriatische kust, tussen de steden Ancona en Pescara. Tenuta Terraviva is een gerenommeerd producent die behoort tot de absolute top van de biologische producenten in de Abruzzen.

De ‘Ekwo Abruzzo Pecorino is een prachtig goudgeel gekleurde wijn. Hij geurt aangenaam naar rijp fruit, hooi en gedroogde bloemen. Mondvullend, droog en fris van smaak. Met een fijne kruidigheid, veel rijp fruit, een mooie mineraliteit, iets ziltigs en een lekker frisse afdronk die lang en prettig blijft hangen.

Deze gastronomische witte wijn kan bij veel gerechten geschonken worden. Het is bijvoorbeeld een perfecte begeleider van coquilles, zowel gegrild als sashimi. Ook is het een mooie wijn om te schenken bij asperges, tonijn tataki, een salade met scampi’s of een vegetarische pasta met pecorino, pistachenoten en basilicum.  

Nu perfect op dronk. Indien gewenst te bewaren tot medio 2023.

€ 15,75 per fles
Ekwo Abruzzo Pecorino

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top