Mario's 47
Mario's 47
Mario's 47
Mario's 47
Mario's 47
Mario's 47
Mario's 47 2019

Tenuta Terraviva

Mario's 47 2019

21,50

Mario's 47 2019

Producent
Tenuta Terraviva
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Abruzzen
Druivenras
Trebbiano
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 21,50

Indrukwekkende natuurwijn uit de Abruzzen! Gemaakt door de familie Topi op hun Tenuta Terraviva. Dit kleine wijnhuis ligt aan de Adriatische kust, net buiten het dorpje Tortoreto. 

De voor deze wijn gebruikte Trebbiano druiven zijn afkomstig van oude wijnranken. Door de hoge leeftijd van deze druivenstokken worden hier niet veel, maar wel bijzonder geconcentreerde druiventrossen geoogst. Deze biologische druiven worden na de handmatige oogst ontsteeld en geperst. Vervolgens wordt de wijn vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Na deze spontane gisting is de wijn twaalf maanden gerijpt, deels in stalen tanks en deels in betonnen tanks. Tijdens deze gisting is de wijn in contact gebleven met de uitgegiste gistcellen. Vervolgens is de wijn ongeklaard en ongefilterd gebotteld. 

Hierdoor heeft deze fraai goudgeel gekleurde wijn een intens en complex aroma. Dit bevat veel geuren van rijp fruit, hooi, verse bloemen en een vleugje kruiden. De krachtige smaak is strakdroog, heeft een fijne ziltigheid, bevat mooi fruit en eindigt met een prettige finale die welhaast eindeloos lang blijft hangen.

Het is een gastronomische witte wijn die met veel gerechten gecombineerd kan worden! Het is bijvoorbeeld een fraaie begeleider van sashimi en sushi, spaghetti olio e peperoncino, gegrilde zwaardvis of een gekookte krabpoot met huisgemaakte mayonaise.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2025.

€ 21,50 per fles
Mario's 47

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top