Thierry Tissot
Thierry Tissot
Thierry Tissot

Frankrijk, Savoie

Thierry Tissot

Thierry Tissot

Ten westen van de Frans - Zwitserse grens ligt Vaux-en-Bugey. Dit kleine dorp is de thuisbasis van Thierry en Céline Tissot. De familie Tissot maakt hier al vijf generaties lang wijn.

Vaux-en-Bugey is gelegen in de wijnregio Coteaux de l’Ain. Dit kleine wijngebied ligt ingesloten tussen grote, bekende Franse wijngebieden. Ten westen ligt de Beaujolais, ten noorden liggen de Bourgogne en Jura.

De beste wijngaarden van Coteaux de l'Ain liggen op de Mataret. Een steile heuvel met een helling van maar liefst 45 graden. Thierry en Céline verbouwen hier ongeveer drie hectare wijngaard die beplant is met klassieke druivenrassen als Altesse en Mondeuse noire.

In de wijngaard mag de natuur haar werk doen. Hoewel nog niet biologisch gecertificeerd, wordt hier al jarenlang biologisch gewerkt. Met als resultaat topkwaliteit druiven waarvan verleidelijke wijnen gemaakt worden.

 

Kaart Thierry Tissot

Wijnen van deze producent

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top