Chardonnay Selección
Chardonnay Selección
Chardonnay Selección
Chardonnay Selección 2019

Tonel n Cuaranta

Chardonnay Selección 2019

€ 10,55

Chardonnay Selección 2019

Producent
Tonel n Cuaranta
Soort wijn
Wit
Wijnland
Spanje , Castilla - La Mancha
Druivenras
Chardonnay
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 10,55

In het hart van Spanje ligt het grote wijngebied La Mancha. De naam La Mancha stamt af van het Arabische ‘Al-Mankha’ dat droog land betekent. Op droge hoogvlaktes, met zinderend hete zomers waarin de zon volop schijnt en het met gemak een graad of veertig overdag kan worden, en met koele winters, waarin de temperatuur regelmatig onder nul duikt, staan wijnranken aangeplant op arme gronden. Deze wijnranken staan ver uit elkaar zodat ze voldoende water op kunnen nemen.

In La Mancha staan allerlei druiven aangeplant, maar de afgelopen jaren is Chardonnay enorm populair geworden. Steeds meer wijnboeren hebben deze beroemde druif aangeplant in hun wijngaarden. De voor deze wijn gebruikte Chardonnay druiven zijn afkomstig van biologisch bewerkte wijngaarden. Na de oogst zijn deze biologische Chardonnay druiven geperst en vergist. Vervolgens is de wijn ruim zes maanden gerijpt in kleine vaten van nieuw eikenhout.

Hierdoor heeft deze verrukkelijke wijn een plezierig aroma. Dit bevat fraaie geuren van rijp wit fruit, toast en eikenhout. Hij is mooi droog en fris van smaak, met veel fruit en subtiel eikenhout. De geurige finale blijft lang en prettig hangen.

Het is een heerlijke witte wijn om mee te borrelen. Zeker als er tapas bij geserveerd worden als croquetas, patatas bravas of gambas al ajillo. 

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2022.

€ 10,55 per fles
Chardonnay Selección

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top