Rioja Garnacha
Rioja Garnacha
Rioja Garnacha 2016

Vivanco

Rioja Garnacha 2016

€ 42,35

Rioja Garnacha 2016

Producent
Vivanco
Soort wijn
Rood
Wijnland
Spanje , Rioja
Druivenras
Garnacha
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 42,35

Karaktervolle rode wijn uit Rioja die uitsluitend van Garnacha druiven is gemaakt. Deze druiven zijn verbouwd op twee kleine percelen wijngaard waar oude wijnranken op staan aangeplant. Deze percelen liggen in het oostelijke deel van Rioja, in de zogenaamde Rioja Baja, vlakbij de dorpjes Tudelilla en Villamediana.

Na de handmatige oogst zijn de druiven gekneusd en vergist. Deels in nieuwe en deels in gebruikte vaten van Frans eikenhout die 500 liter groot zijn. Vervolgens is de wijn nog achttien maanden gerijpt in vaten van zowel Frans als Amerikaans eikenhout. Na deze rijping is de wijn zonder verdere klaring of filtratie gebotteld.

Het is een aangenaam geurende Rioja. Met onder andere mooie geuren van verse pruimen en tabak in zijn verleidelijke aroma. Heerlijk vol, soepel en rond van smaak. Met veel kracht en karakter! En een levendige, frisse afdronk die eindeloos lang blijft hangen. En waar uiteraard een fraaie tannine in versmolten zit. Een heerlijke rode wijn om te drinken bij stoofgerechten of een kruidige lamsbout.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2022.

€ 42,35 per fles
Rioja Garnacha

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top