Weingut Juris

Oostenrijk, Burgenland

Weingut Juris

Weingut Juris

Middenin het dorpje Gols, in de Oostenrijkse wijnregio Burgenland, ligt Weingut Juris. Dit moderne wijnbedrijf kent een lange geschiedenis die teruggaat tot 1571. Het is een authentiek familiebedrijf dat al generaties lang in handen is van de familie Stiegelmar. Onder hun bezielende leiding werd Weingut Juris een state-of-the-art wijnbedrijf dat voornamelijk rode wijnen van hoge kwaliteit maakt. En dat daarom terecht tot de beste producenten van Oostenrijk wordt gerekend.

Ruim 24 hectare wijngaard wordt er rondom het dorpje Gols verbouwt. De wijngaarden zijn voornamelijk beplant met rode druivenrassen als Pinot Noir, Sankt-Laurent en Blaufränkisch. De druivenstokken staan aangeplant op arme ondergronden ten noordoosten van de Neusiedlersee, een van de zonnigste en warmste gedeelten van Oostenrijk.

In de wijngaard en in de wijnkelder laat men de natuur zoveel mogelijk haar werk doen. Dit alles met slechts één doel: het maken van absolute topwijnen.

Kaart Weingut Juris

Wijnen van deze producent

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top