Pinot Noir
Pinot Noir
Pinot Noir
Pinot Noir 2017

Weingut Juris

Pinot Noir 2017

18,95

Pinot Noir 2017

Producent
Weingut Juris
Soort wijn
Rood
Wijnland
Oostenrijk , Burgenland
Druivenras
Pinot Noir
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 18,95

Helemaal in het oosten van Oostenrijk, aan de Neusiedlersee, ligt het dorpje Gols. Hier, in het zonnigste en warmste gedeelte van Oostenrijk ligt Weingut Juris. Een state-of-the art wijnbedrijf dat tot de beste producenten van Oostenrijk wordt gerekend.

De wijngaarden liggen rondom Gols. Op arme ondergronden van mergel en zand staan de wijnranken aangeplant. Dankzij het gunstige klimaat en het lage rendement in de wijngaard worden hier topkwaliteit Pinot Noir druiven geoogst. Hiervan maakt eigenaar en wijnmaker Axel Stiegelmar deze elegante rode wijn.

Het is een helder rood gekleurde wijn. Intens en complex geurend naar rijp rood fruit als kersen en rode bessen. Daarnaast geurt dit aangename aroma verleidelijk naar fraai gedoseerd eikenhout. De geurige smaak is heerlijk vol en rond. En eindigt met een frisse afdronk die lang en prettig blijft hangen.

Dit is een heerlijke rode wijn die met veel gerechten gecombineerd kan worden. Hij past bijvoorbeeld perfect bij geroosterde kip, gebraden varkensrollade of een vegetarische lasagne.

Nu op dronk, met gemak te bewaren tot medio 2022.

€ 18,95 per fles
Pinot Noir

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top