Wilde Hefen
Wilde Hefen
Wilde Hefen
Wilde Hefen
Wilde Hefen 2020

Weingut Von der Mark

Wilde Hefen 2020

€ 9,95

Wilde Hefen 2020

Producent
Weingut Von der Mark
Soort wijn
Wit
Wijnland
Duitsland , Baden
Druivenras
Müller-Thurgau, Chardonnay, Weissburgunder, Viognier
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 9,95

Wilde Hefen, oftewel natuurlijke gisten. En die zie je op hun best als je de fles ondersteboven houdt. Want deze wijn is namelijk niet geklaard of gefilterd waardoor het gistdepot in de wijn is achtergebleven. Dit zorgt naast de troebele kleur vooral voor meer geur en smaak.

Deze originele natuurwijn is afkomstig uit Duitsland. Hij wordt grotendeels (ongeveer 80%) gemaakt van Müller Thurgau druiven. Aangevuld met Riesling, Chardonnay, Weissburgunder en Viognier druiven. De druiven zijn geoogst in het zuidoosten van Duitsland, in de wijnregio Baden. Na de oogst zijn ze vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Na deze spontane gisting volgde een korte rijping in betonnen tanks. Meteen hierna is de wijn gebotteld. Zoals eerder vermeld, zonder filtratie of klaring. 

Hierdoor heeft deze licht troebele wijn een fraaie groengele kleur. Het pure aroma geurt aangenaam naar groene appels en witte bloemen. De verfrissende smaak bevat veel fruit en is strakdroog. De geurige finale blijft lang en aangenaam hangen.

Het is een ideale witte wijn om bij een eenvoudige lunch te schenken. Bijvoorbeeld bij een simpele salade of een broodje garnalen. En op het eind van een zonnige middag is het de ultieme witte wijn om mee te borrelen. Zeker als daar een plankje charcuterie bij geserveerd wordt.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2024.

€ 9,95 per fles
Wilde Hefen

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top