Bodegas Montemar

Spanje, Catalunya

Bodegas Montemar

Bodegas Montemar

Op ongeveer één uur rijden van Barcelona ligt Bodegas Montemar. Het wijngoed ligt in de gemeente Santa Maria d’Horta d’Avinyo dat in de Catalaanse streek Pla de Bages ligt. In Pla de Bages wordt al sinds de Romeinse tijd wijn gemaakt. 

De geschiedenis van de boerderij Masia Roqueta gaat acht eeuwen terug in de tijd. Er werd namelijk al in 1199 wijn geproduceerd op deze boerderij. Tot op de dag van vandaag is deze boerderij het hoofdkantoor van Bodegas Montemar. 

De familie Roqueta heeft al meer dan 800 jaar ervaring in de wijnhandel. In 1898 werd het eerste wijngoed van de familie opgericht door Ramon Roqueta Torrentó. Later volgden andere leden van de familie en sindsdien worden de wijngoederen van generatie op generatie overgedragen. 

De wijngaarden van familie Roqueta liggen in de Catalaanse wijnstreek Pla del Bagas op gemiddeld 400 meter hoogte. In dit gebied heerst een mediterraan klimaat. Dit betekent warme, droge zomers en milde winters. Ideale omstandigheden voor de productie van topkwaliteit druiven waarvan heerlijke wijnen gemaakt worden.

Kaart Bodegas Montemar

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top