Geschenken
Geschenken

Geschenken

Op zoek naar een mooi wijngeschenk? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Of het nu gaat om één cadeau of meerdere, bij ons is vrijwel alles mogelijk. Al vele jaren verzorgen wij voor een groot aantal bedrijven de samenstelling, verpakking en bezorging van hun relatiegeschenken.

Wij hebben een exclusief en uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen. Al deze wijnen kopen wij bij de wijnboer. Vaak kiezen we voor kleine, bij voorkeur biologisch werkende producenten die vol passie hun wijnen maken. Veel van onze wijnen worden positief beschreven in de internationale vakpers.

Wij verpakken de wijnen zoals u het wilt. U kunt kiezen uit een luxe cadeaudoos of uit fraai ogende geschenkkisten die van FSC-gecertificeerd hout zijn gemaakt. Indien gewenst kan deze verpakking bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of logo. Ook de omschrijving van de wijn die we erbij stoppen kan gepersonaliseerd worden.

Uiteraard zorgen we voor een snelle afhandeling van uw order. Wij kunnen de geschenken verzendklaar bij u aanleveren of rechtstreeks overhandigen aan de persoon die u wilt verrassen. Of het nu gaat om één persoon of meerdere. Afhankelijk van uw specifieke wensen verzorgen wij de volledige verzending van uw geschenken, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of meteen een bestelling doen? Bel ons op 030 231 75 31, mail naar info@margaretwines.com of kom langs in onze gezellige winkel op Oudkerkhof 10 te Utrecht.

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top