Haut-Médoc Cru Bourgeois
Haut-Médoc Cru Bourgeois
Haut-Médoc Cru Bourgeois
Haut-Médoc Cru Bourgeois 2019

Château Peyredon Lagravette

Haut-Médoc Cru Bourgeois 2019

20,55

Haut-Médoc Cru Bourgeois 2019

Producent
Château Peyredon Lagravette
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Bordeaux
Druivenras
Merlot, Cabernet Sauvignon
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 20,55

Tussen de wijngaarden van de beroemde Bordeaux-huizen Château Poujeaux, Château Chasse-Spleen en Château Maucaillou liggen de wijngaarden van Château Peyredon Lagravette. Dit kleine wijnhuis is slechts vijf hectare groot en is een van de onontdekte parels in de Haut-Médoc.

Op klassieke wijze, maar met veel respect voor de natuur, produceren Stéphane en Laurence Dupuch hier een verleidelijke rode wijn. Hij is gemaakt van met de hand geoogste Cabernet Sauvignon en Merlot druiven. Deze zijn na de vergisting gerijpt in kleine vaten van Frans eikenhout.

Het is een diep donkerrood gekleurde wijn geworden. Die intens en complex geurt naar rijp rood en zwart fruit. Daarnaast bevat dit verleidelijke aroma fraaie geuren van koffie, cacao en chocolade. De smaak is mooi vol, soepel en rond. En eindigt met een aangenaam frisse afdronk waar een fraaie tannine in versmolten zit.

Deze prachtige rode wijn kan perfect geschonken worden bij gegrild rundvlees of gebakken lamszadel. Daarnaast is het een heerlijke rode wijn om na de maaltijd van te genieten. Bij voorkeur in combinatie met een plankje belegen Hollandse kazen.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2027. 

€ 20,55 per fles
Haut-Médoc Cru Bourgeois

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top