Wat anderen zeggen over ons
Wat anderen zeggen over ons
Wat anderen zeggen over ons
Wat anderen zeggen over ons

Reviews

Wat anderen zeggen over ons

9,7 / 10

Onze gemiddelde score

551

Beoordelingen

100 %

Beveelt ons aan

Onze reviews

Onze reviews worden verzameld via de Feedback Company. De Feedback Company garandeert echte klantfeedback, geen manipulatie en geverifieerde gegevens. Schrijf zelf een review op de website van de Feedback Company.

3.5 sterren
10-12-2018
Marc Jaegers:

Prima (7/10)

“Snelle levering, wijn keurig verpakt”

Sterke punten

“Nvt”

5 sterren
03-12-2018
Aitton:

Uitstekend (10/10)

“Goede wijn, makkelijke website, en betalen na levering”

5 sterren
02-12-2018
Dorien:

Uitstekend (10/10)

“Al jaren groot fan van het advies en aanbod van Hans en zijn collega's.”

Sterke punten

“Expertise en kwaliteit”

5 sterren
01-12-2018
Eva:

Uitstekend (10/10)

“Uitstekend!”

Sterke punten

“Overzichtelijke website! Mooie collectie wijnen. Bezorgservice is zeer goed.”

5 sterren
28-11-2018
H. Patzke:

Uitstekend (10/10)

“Goede wijnen, betrouwbare aflevering, mooie en verrassende 'toetjes'. Super!”

Sterke punten

“Makkelijke website, goede palette van producten, passende toelichting, goede keuze van dag en tijd voor het afleveren. 'Personal touch' van proefwijnen.”

5 sterren
15-11-2018
J.P. de Vries:

Uitstekend (10/10)

“Prettige service, goede adviezen in de winkel; goede bezorgvoorwaarden; en lekkere wijnen!”

Sterke punten

“Gratis bezorgen in de regio warbij je zelf moment van bezorging aan kan geven. Goed assortiment van italiaanse wijnen;”

5 sterren
15-11-2018
Marjolein Hoorn:

Uitstekend (10/10)

“Altijd goede ervaring. heerlijke wijnen, altijd een attentie en een kaartje en perfecte bezorging”

Sterke punten

“Snelle, accurate bezorging op afgesproken tijdstip. persoonlijke aanpak (kaartje)”

5 sterren
07-11-2018
Map Brouwer:

Uitstekend (10/10)

“Prettig en accuraat.”

Sterke punten

“Goede uitleg over de wijnen op de website, gemak van het bestellen en adequate levering.”

5 sterren
05-11-2018
Laura Rossi:

Uitstekend (10/10)

“Altijd tevreden”

Sterke punten

“Hoge kwaliteit van producten”

5 sterren
26-10-2018
Remco Thoen:

Uitstekend (10/10)

“Zeer goed. Heerlijke wijnen en uitzonderlijk goede service en bezorging”

Sterke punten

“Alles”

5 sterren
23-10-2018
Han:

Uitstekend (10/10)

“Positieve ervaring, veel vakkennis. Kom her erust voor goed advies en een goed glas wijn.”

Sterke punten

“Beste wijnen , de bestel en afleverprocedure”

5 sterren
16-10-2018
W.L. van der Laan:

Uitstekend (10/10)

“Als er een probleempje was werd dat altijd zeer snel en accuraat opgelost. Altijd de juiste en snelle levering van de wijnen. Niets dan lof.”

Sterke punten

“Accuraat en bedrijfsvriendelijk.”

5 sterren
14-10-2018
Helene:

Uitstekend (10/10)

“Heerlijke wijn, prima service, veel keuze in bezorgmomenten, heel beleefde mensen, gratis fles wijn bij de bestelling”

Sterke punten

“Handgeschreven kaartje bij de bestelling”

5 sterren
12-10-2018
Tido Visser:

Uitstekend (10/10)

“Persoonlijk, klantgericht, gul (met zo'n flesje wijn bij de bestelling creëer je meteen een band: er zitten liefhebbers achter de bestelling).”

Sterke punten

“Zie boven.”

5 sterren
04-10-2018
Paul:

Uitstekend (10/10)

“Prachtige wijnen, uitstekende service”

4.5 sterren
04-10-2018
m smeets:

Zeer goed (9/10)

“Goed assortiment, prima service”

Sterke punten

“Van alles prima, maar vooral snelle levering”

5 sterren
01-10-2018
Melanie Verheij-Bessem:

Uitstekend (10/10)

“Fijne wijnen, goed advies, attent personeel”

Sterke punten

“Mooi assortiment”

5 sterren
12-09-2018
Ivo:

Uitstekend (10/10)

“Mooie winkel, perfecte website, uitmuntende bezorgservice, leuke en verrassende wijnpakketten en een persoonlijke touch. Zowel in de winkel als op de website altijd een plezier om bij Margaretwines te kopen.”

Sterke punten

“Bij elke levering kijk ik alweer uit naar het handgeschreven kaartje met een extra flesje ontdek wijn. In deze tijd van grote anonieme bedrijven geeft dit mij het gevoel dat je als klant serieus gewaardeerd wordt.”

5 sterren
11-09-2018
Bart vK:

Uitstekend (10/10)

“Zeer positief - snelle levering en goede communicatie.”

Sterke punten

“Snelle levering, goede communicatie.”

4.5 sterren
10-09-2018
Martin van Angeren:

Zeer goed (9/10)

“Koop regelmatig wijn via internet en ga regelmatig langs in de winkel.”

Sterke punten

“Mooie, informatie site, uitstekende service en uitstekende wijnen.”

5 sterren
06-09-2018
Jeannie Duits:

Uitstekend (10/10)

“Zeer goede ervaring met zowel winkel online en de winkel zelf.. Buitengewoon fijn personeel en super vriendelijk..”

Sterke punten

“Flexibel”

5 sterren
31-08-2018
Joyce van Aken:

Uitstekend (10/10)

“Meerdere malen wijn besteld en wijnadvies gevraagd. Uitstekende service!”

Sterke punten

“Goed en vriendelijk advies”

5 sterren
23-08-2018
Stefan de Wit:

Uitstekend (10/10)

“Ik heb goede ervaringen. Overzichtelijke website, goed aanbod van wijnen en snelle bezorging!”

Sterke punten

“Service, met name de bezorging.”

5 sterren
23-08-2018
Sebas:

Uitstekend (10/10)

“Prettig bedrijf met uitstekende wijnen en cognacs. Leuke en gastvrije fysieke winkel en uitstekende 'online-service'”

Sterke punten

“Gastvrije en kundige medewerkers, Prettig persoonlijke benadering. in de winkel, maar ook door bijvoorbeeld leuk kaartje bij bestellingen en gratis fles wijn om te proeven.”

4.5 sterren
16-08-2018
Hagemeijer:

Zeer goed (9/10)

“Prima aanbiedingen, goede website. Zeer vlotte levering, èn een gratis fles wijn extra!”

Sterke punten

“De vlotte levering en de extra fles”

4.5 sterren
08-08-2018
Patricia van Dam:

Zeer goed (9/10)

“Zeer goede adviezen en verleende service”

Sterke punten

“Flexibiliteit, kennis van producten”

5 sterren
04-08-2018
Anne Mieke :

Uitstekend (10/10)

“Altijd té gekke verhalen bij mijn wijn.”

Sterke punten

“Snelle levering, zelfs op het Wad.”

5 sterren
02-08-2018
Rob Leensen:

Uitstekend (10/10)

“Supersnelle persoonlijke service met leuke verrassing bij de levering”

Sterke punten

“Zie hiervoor”

4.5 sterren
30-07-2018
Anoniem:

Zeer goed (9/10)

“Plezierige contacten, snelle levering en altijd een verrassing.”

Sterke punten

“Duidelijke website, ruime keuze in levermomenten en gratis bezorging.”

5 sterren
28-07-2018
Frans Helmond:

Uitstekend (10/10)

“Uitstekend”

Sterke punten

“Vaak een verrassende gratis extra fles wijn bij de bestelling”

5 sterren
12-07-2018
Freek:

Uitstekend (10/10)

“Goed advies, super service, mooie selectie wijnen, redelijke prijzen”

Sterke punten

“Goede service”

4 sterren
09-07-2018
vam prooijen:

Goed (8/10)

“Ervaringen zijn goed”

5 sterren
07-07-2018
Louk Vanderschuren:

Uitstekend (10/10)

“Klant sinds enkele jaren, naar volle tevredenheid.”

Sterke punten

“Vriendelijke, deskundige service in winkel. Toegankelijke webshop, met nette, snelle bezorging aan huis. Prima prijs-kwaliteitverhouding van wijn. Wijn uit alle windstreken en in alle prijsklassen. Wijnhandel zonder welke vorm van snobisme dan ook.”

5 sterren
02-07-2018
Laurijsen :

Uitstekend (10/10)

“Prima! Mooi assortiment, correcte bezorging!”

5 sterren
01-07-2018
Arno Elshout:

Uitstekend (10/10)

“Vriendelijke en deskundige service die wij al jarenlang ervaren. Uitstekend assortiment in alle prijsklassen.”

Sterke punten

“Deskundigheid. Vriendelijkheid. Stipte bezorging. Top bedrijf.”

4.5 sterren
27-06-2018
A. van Ginkel :

Zeer goed (9/10)

“Leuk dat kaartje en een gratis proef fles. Lekkere wijntjes! Goede prijs kwaliteit. De website mag iets duidelijker of je 1 Fles of 1 doos besteld. Of misschien die mogelijkheid bieden. super.”

5 sterren
21-06-2018
Marthe:

Uitstekend (10/10)

“Ik ben zeer te spreken over Margaret Wines. Niet alleen hebben ze een geweldig wijnassortiment, maar ook zijn ze erg klantvriendelijk en servicegericht. Zo had ik nergens aangegeven dat de wijn die ik kocht een cadeautje voor mijn vader was (de enige indicatie was het verzendadres dat verschilde van het factuuradres), maar stuurden ze me wel een e-mail om te vragen of ik het in wilde laten pakken en er een kaartje bij wilde doen. Dat vond ik erg aardig.”

Sterke punten

“Kwaliteit van assortiment, klantvriendelijk, goede service, en snelle levering.”

5 sterren
21-06-2018
Franca:

Uitstekend (10/10)

“Super snelle levering. Wij gaan altijd al heel regelmatig naar de winkels zelf om te proeven en kopen, maar nu zocht ik een speciale wijn en kwam ik erachter dat ze deze wijn heel snel langs konden brengen. Top!”

Sterke punten

“- snel en erg goed assortiment”

5 sterren
21-06-2018
Marthe:

Uitstekend (10/10)

“Ik ben zeer te spreken over Margaret Wines. Niet alleen hebben ze een geweldig wijnassortiment, ook zijn ze erg klantvriendelijk en servicegericht. Zo wilde ik een cadeautje voor mijn vader bestellen waarbij ik nergens had aangegeven dat het om een cadeautje ging (de enige indicatie was het afleveradres dat verschilde van het factuuradres). Toen hebben ze me een heel vriendelijke e-mail gestuurd om te vragen of ik wilde dat ze het in zouden pakken en of ik er ook nog een kaartje met tekst bij wilde hebben. Erg aardig!”

Sterke punten

“Kwaliteit van assortiment, klantvriendelijk, servicegericht, en snelle levering.”

5 sterren
20-06-2018
Marijke Renkens:

Uitstekend (10/10)

“Heel goede service!”

Sterke punten

“Omdat de wijnen een cadeau waren had ik gevraagd of ze er ook een kaartje met een berichtje bij wilden doen en dat hebben ze gedaan!”

4 sterren
19-06-2018
Anja van Oers:

Goed (8/10)

“Goed, heerlijke wijn, snelle bezorging, keurig volgens planning”

Sterke punten

“‘ s avonds bezorgen, wijnproeverijen in Utrecht”

4.5 sterren
16-06-2018
A. van Ginkel :

Zeer goed (9/10)

“Leuk dat kaartje en een gratis proef fles. Lekkere wijntjes! Goede prijs kwaliteit. De website mag iets duidelijker of je 1 Fles of 1 doos besteld. Of misschien die mogelijkheid bieden. super.”

5 sterren
14-06-2018
jj van Balen:

Uitstekend (10/10)

“Prima ervaring”

Sterke punten

“Snelle sevice”

5 sterren
09-06-2018
Petra:

Uitstekend (10/10)

“Heerlijke wijnen en ontzettend vriendelijk en vaak kundig personeel. De beste wijnen en met afstand de beste wijnwinkel van utrecht en ver daarbuiten.”

Sterke punten

“Goede service! Nemen altijd de tijd. Bezorgt op tijdstip dat het schikt of helpen de wijn in de bakfiets te brengen.”

5 sterren
06-06-2018
Peter Verkoelen:

Uitstekend (10/10)

“Voorbeeldig bedrijf. Goed assortiment met leuke aanbiedingen. Gemakkelijk betalen en stipte levering.”

Sterke punten

“Enige wijnhandel die ik ken, die zelfs bij bestelling van aanbiedingen nog een dertiende fles cadeau geeft”

4 sterren
02-06-2018
Elia Saija:

Goed (8/10)

“Vriendelijk personeel. Lekkere wijnen.”

Sterke punten

“Thuisservice en dat je de keuze heb wanneer en hoelaat je het thuis bezorgd wilt hebben.”

5 sterren
01-06-2018
Linda van Ling:

Uitstekend (10/10)

“Heel prettig adres om wijn te bestellen. Snelle levering en altijd een persoonlijke touch dmv kaartje en leuke attentie.”

Sterke punten

“Zie boven”

5 sterren
01-06-2018
Hagen Patzke:

Uitstekend (10/10)

“Uitgebreid aangebod aan wijnen, altijd goede informatie, aanbevelingen en proeverij in de vestiging op Voorstraat. Personlijke bericht op een mooie aanzichtkaart als je de wijnen laat bezorgen. Met grotere bestellingen is er een extra lekker fles wijn bij (en altijd heel goede kwaliteit, niet gekozen naar prijs maar of het bijpast of er iets is om te ontdekken).”

Sterke punten

“(Besteld via internet.) Eenvoudige manier om te kiezen wanneer het uitkomt om het te laten bezorgen.”

4.5 sterren
30-05-2018
J. Huisman:

Zeer goed (9/10)

“Gemeld dat bezorging buiten de randstad 2 dagen zou duren, maar kreeg de bestelling keurig de volgende dag al binnen.”

Sterke punten

“Persoonlijk geschreven kaartje van dhr. Jansen en een flesje Italiaans wit cadeau. Deze smaakte zéér goed.”

5 sterren
30-05-2018
Bernard Aitton:

Uitstekend (10/10)

“Super, makkelijk te bestellen (als je weet wat je wil), super bezorging aan huis wanneer het je uitkomst, mooie wijnen”

Sterke punten

“Zie bovenstaand”

4 sterren
29-05-2018
Anneke de Graaf:

Goed (8/10)

“Goede wijnen. Zowel voor de doordeweekse dag als voor speciale momenten. Persoonlijk kaartje en wijnen om te proeven extra erbij. En fijn dat het thuisbezorgd wordt!”

Sterke punten

“Zie hierboven.”

5 sterren
28-05-2018
Gerrit Vos:

Uitstekend (10/10)

“Dankzij Margaret Wines drink ik dagelijks op niveau!”

Sterke punten

“Brede selectie grotendeels Europese kwaliteit wijnen met toegankelijke prijzen. Verrassend en vertrouwd tegelijk.”

5 sterren
27-05-2018
Han de Vos:

Uitstekend (10/10)

“Ik was pp zoek naar een goede Pecorino uit Offida. Margaret kon deze leveren.”

Sterke punten

“Kwalitatief. Hoede wijnen en ruime keuze. Uitstekende website. Perfecte bezorgservice. Flesje wijn kado 😀”

5 sterren
26-05-2018
Sjoerd:

Uitstekend (10/10)

“Perfecte, persoonlijke service”

Sterke punten

“Service, verrassen met extraatje”

5 sterren
23-05-2018
Diana:

Uitstekend (10/10)

“Super goed!”

Sterke punten

“Goede service en goede smaaknotities.”

4.5 sterren
21-05-2018
boomkardoes@hotmail.com:

Zeer goed (9/10)

“Mijn eerste eerste ervaring is zeer positief.”

Sterke punten

“Wat betreft bestellen en levering:Makkelijke duidelijke website. Fijn dat de betaling achteraf bij levering kan. Dat het bezorgen op diverse tijdstippen kan. Een breed assortiment bijzondere wijnen.”

5 sterren
20-05-2018
Marianne de Winter:

Uitstekend (10/10)

“Duidelijke website, goede beschrijving van de wijnen. Persoonlijk bericht bij het pakket en een extra fles wijn, zeer attent. Bezorging was prima geregeld.”

Sterke punten

“Margaret wines verkoopt uitsluitend wijnen van hoge kwaliteit. Ze zijn niet goedkoop, maar wel erg lekker en goed. Verder is de uitstekende dienstverlening en goede beschrijving van de wijnen een groot pluspunt.”

5 sterren
19-05-2018
Van Schoot:

Uitstekend (10/10)

“Ik ben heel tevreden over dit bedrijf en koop er graag mijn wijn. Ze hebben een breed assortiment, hebben wekelijks een proeverij, de bezorging gaat perfect en je word door alle mensen die er werken heel goed en leuk geholpen. De adviezen zijn heel goed en iedereen heeft veel verstand van de wijn.”

Sterke punten

“De adviezen zijn altijd goed. De kennis over de wijn is heel groot. De ontvangst in de winkel is heel plezierig en gastvrij. Er is elke week een proeverij. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd.”

5 sterren
15-05-2018
B.C.Bockwinkel:

Uitstekend (10/10)

“Ik Heb alleen on-line bestellingen gedaan. Deze zijn altijd op de afgesproken tijd bezorgd. Ik krijg altijd een paar flessen van een ander wijngebied cadeau. Helemaal top.”

5 sterren
10-05-2018
Bert Veldman:

Uitstekend (10/10)

“Klantvriendelijk, persoonlijke benadering en uitstekende dienstverlening”

Sterke punten

“Persoonlijke benadering”

5 sterren
08-05-2018
J Farla:

Uitstekend (10/10)

“Margaret Wines heeft heerlijke wijnen in iedere prijscategorie. Door een goede voorselectie koop je nooit een wijn waar je spijt van hebt!!”

Sterke punten

“Snelle levering in het halve land, op ieder gewenst tijdstip!”

5 sterren
07-05-2018
anoniem:

Uitstekend (10/10)

“Snelle reactie op de email. Zeer snelle en goede levering. Bezorger was erg attent.”

5 sterren
06-05-2018
Kersten:

Uitstekend (10/10)

“Zeer goed! Online bestelling gedaan op zaterdag en dinsdag de bestelling al in huis. Naast het bestelde ontvingen wij naast een aardig kaartje ook nog een heerlijke fles witte wijn. Wat een goede en leuke service, zeker voor herhaling vatbaar.”

Sterke punten

“Snelle levering Zeer attente verkoper”

5 sterren
26-04-2018
Dante:

Uitstekend (10/10)

“Uitstekend! Mooie wijnen en met regelmaat aanbod van nieuwe wijn. Zee goede service.”

Sterke punten

“Altijd op tijd bij aflevering. Nog nooit op een foutje kunnen “ betrappen “.”

5 sterren
22-04-2018
Pier :

Uitstekend (10/10)

“Ee kopen hier al jaren Een heel fijne service met een duidelijke site. Leveringen altijd volgens afspraak en je krijgt al vanaf de eerste bestelling het idee gewaardeerd te worden als klant.”

Sterke punten

“Levering stipt volgens afspraak. Persoonlijke aandacht.”

5 sterren
07-04-2018
M. Danders:

Uitstekend (10/10)

“Prima! Bestelling wordt keurig verwerkt en geleverd en er is aandacht voor.”

Sterke punten

“We kregen zomaar een fles wijn kado bij onze bestelling. Erg aardig!”

4.5 sterren
05-04-2018
D:

Zeer goed (9/10)

“.”

Sterke punten

“Snel, vriendelijk en erg goede wijn!”

5 sterren
23-03-2018
Olaf de Wit:

Uitstekend (10/10)

“Altijd positief”

Sterke punten

“Enthousiaste en persoonlijke service”

5 sterren
23-03-2018
m.muller:

Uitstekend (10/10)

“Normaal ga ik naar de winkel op Oudkerkhof maar had nu wat meer nodig ivm een borrel. Twee verschillende wijnen online besteld waarvan er eentje niet helemaal naar mijn smaak bleek. Contact gehad met de winkel en kon zonder problemen de wijnen komen omruilen.”

Sterke punten

“Klantenservice bij bestellen en mogelijkheid om wijnen om te ruilen. Altijd vriendelijk in de winkel. Fijne zaak!!”

5 sterren
16-03-2018
Emma:

Uitstekend (10/10)

“Excellent!”

Sterke punten

“You can really trust the wine selection- if it's there, it's because it's good and not because they 'need' a pinot grigio at 10 euros for example. The customer service is excellent and very personal. The delivery has different time options- very convenient. I can't recommend them enough really.”

4 sterren
14-03-2018
Serge Houtman:

Goed (8/10)

“Heel prettige leverancier. Snel,goed en met veel respect voor de klant. Erg vriendelijk.”

Sterke punten

“Klantbeleving.”

4.5 sterren
14-03-2018
Roel Willems:

Zeer goed (9/10)

“Goede service, wijnen en vriendelijke bediening”

Sterke punten

“Zie hier boven”

5 sterren
14-03-2018
Anneke Seegers:

Uitstekend (10/10)

“Wij komen regelmatig bij Margaret Wines om wijn te kopen en laten ook regelmatig wijn bezorgen.”

Sterke punten

“Opvallend is de klantvriendelijkheid en de kennis van de wijnen. Dat geldt niet alleen voor de eigenaar, maar ook voor alle medewerkers die bij Margaret Wines werken.”

4.5 sterren
11-03-2018
Henny de Kroon:

Zeer goed (9/10)

“Bestellingen worden foutloos afgehandeld en het afgesproken levertijdstip wordt nagekomen.”

Sterke punten

“Goede website (beschrijving van de wijnen en te gebruiken bij welke gerechten).”

5 sterren
05-03-2018
Emiel Brisco:

Uitstekend (10/10)

“Zeer positief, heel persoonlijke benadering.”

Sterke punten

“Handgeschreven kaartje + fles wijn cadeau. Leuke verrassing elke keer weer.”

5 sterren
03-03-2018
F.J. van der Ploeg:

Uitstekend (10/10)

“Positief”

Sterke punten

“Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje in de doos erbij. Wijnen die we in een restaurant hadden geproefd konden we hier voor leuk prijsje kopen.”

5 sterren
25-02-2018
Matteo:

Uitstekend (10/10)

“Very friendly and punctual!!! Biiiiiig Thanks!!!!”

Sterke punten

“You have the best selection of Italian wines I have ever seen since I left Italy 13years ago!!!”

5 sterren
22-02-2018
Paul van Straaten:

Uitstekend (10/10)

“Goede snelle service, zeer goed gevarieerd heerlijk wijnaanbod, goed werkende website, aardige en kundige werknemers”

Sterke punten

“Goede snelle service, zeer goed gevarieerd heerlijk wijnaanbod, goed werkende website, aardige en kundige werknemers”

4.5 sterren
15-02-2018
Friso Tiesinga:

Zeer goed (9/10)

“Heel goed. Makkelijk een tijdslot te kiezen. Producten (wijn) maken de verwachting waar zowel qua kwaliteit als in combinatie met prijs.”

Sterke punten

“Een aantal keer (3 of 4) keer wijn besteld en iedere keer is dit precies op het overeengekomen tijdstip”

4.5 sterren
14-02-2018
Melanie:

Zeer goed (9/10)

“Altijd vriendelijk, servicegericht, goed advies en mooi assortiment.”

Sterke punten

“Zie vorige vraag: Altijd vriendelijk, servicegericht, goed advies en mooi assortiment.”

4.5 sterren
12-02-2018
nn:

Zeer goed (9/10)

“Ik bestel, privé, regelmatig wijnpakketten.”

Sterke punten

“Veel keus, gevarieerd aanbod, goede adviesering, vlotte service”

5 sterren
06-02-2018
Sebas:

Uitstekend (10/10)

“Kom hier vaker, maar niet vaak. Lekker wijn of Ragnaud-Sabourin proeven en flesje meenemen is een mooie afsluiting van een winkelzaterdag. Online bestelling verliep vlekkeloos; heel erg goed dat je zelf dag en tijdsperiode kunt kiezen voor de bezorging: zeer klantvriendelijk.”

Sterke punten

“Opvallend sterkste punt? De echte winkel in Utrecht, met betrokken, kundige en gastvrije medewerkers!”

4.5 sterren
05-02-2018
Marianne:

Zeer goed (9/10)

“Mooie website, fijne winkel. Het contact voelt altijd persoonlijk. Leuk dat er vaak wisselende proefpakketten en aanbiedingen zijn. Fantastisch dat bezorging zo nauwkeurig afgestemd kan worden.”

Sterke punten

“De keuze van het tijdsframe van de bezorging.”

5 sterren
02-02-2018
E. Visser:

Uitstekend (10/10)

“Snelle correcte levering op afgesproken tijd”

5 sterren
31-01-2018
Petravanbutselaar@planet.nl:

Uitstekend (10/10)

“Goed, goede wijnen, goed advies, goede service”

Sterke punten

“Zie hierboven, ook fijn dat bij bezorgen ik de tijd goed kan aangeven”

5 sterren
30-01-2018
Han:

Uitstekend (10/10)

“Wijnaankoop”

Sterke punten

“Konform afspraak + een extraatje”

5 sterren
22-01-2018
Ina Spee:

Uitstekend (10/10)

“Sinds 8 jaar koop regelmatig wijnen bij deze (web)winkel. Zeer vriendelijk, altijd stipt en een snelle levering. Goed assortiment en ook mooie maandaanbiedingen. Met enige regelmaat hebben wij de proeverijen in de "Klub" en op andere locaties bezocht. Het zijn altijd feestjes!”

Sterke punten

“Het is waarschijnlijk toeval maar nog nooit een fles met kurk ontvangen. Zoals eerder genoemd: de proeverijen.”

5 sterren
22-01-2018
Karin :

Uitstekend (10/10)

“Super service! Snel en efficiënt. De wijn tot beneden naar de kelder gebracht!!”

5 sterren
22-01-2018
CK:

Uitstekend (10/10)

“Goede klantgerichte service. Kreeg handgeschreven kaart en een extra fles wijn kado.”

Sterke punten

“Persoonlijke service en gratis fles wijn. Relatief kleine dingen maar zorgt voor klantenbinding. Gebeurt niet vaak meer bij bedrijven en winkels.”

4.5 sterren
19-01-2018
N.Schot:

Zeer goed (9/10)

“In een woord : Uitstekend !”

5 sterren
19-01-2018
Ymke Francois:

Uitstekend (10/10)

“Op donderdag avond besteld. Op vrijdag afgeleverd. Uitstekende service en heerlijke wijnen!”

4.5 sterren
16-01-2018
Verwey-jonker Insitutuut:

Zeer goed (9/10)

“Goede service”

Sterke punten

“Geeft advies en brengt het netjes binnen.”

5 sterren
16-01-2018
David:

Uitstekend (10/10)

“Goed contact, ruime bezorgingsmogelijkheden en ruime collectie.”

Sterke punten

“Persoonlijke noot en overzichtelijke website en orderafhandeling”

4 sterren
14-01-2018
Helen van Santen:

Goed (8/10)

“Goede informatie over de wijnen en vlotte bezorging”

Sterke punten

“Zie boven”

5 sterren
13-01-2018
Barbara Huits:

Uitstekend (10/10)

“Altijd goede advies en er is tijd voor je als klant en ook prima ervaronge met de snelle bezorging aan huis.”

Sterke punten

“Goede selectie wijnen en grappa's. Prijs/kwalitet is goed. Uitstekende service.”

5 sterren
09-01-2018
Martijn:

Uitstekend (10/10)

“Altijd leuk om in de winkel te komen: je proeft het enthousiasme. Krijg altijd goed advies.”

Sterke punten

“Ik deed een kleine online aankoop, met opmerking dat het een cadeau was voor vrienden. Dat pakten ze goed op: op eigen initiatief pakten ze het netjes in cadeauverpakking in, inclusief de wijnbeschrijving erbij. Heel leuk!”

5 sterren
08-01-2018
Emily Flood:

Uitstekend (10/10)

“Very easy to order, nice selection of wines and fast delivery. We enjoyed all the wines.”

Sterke punten

“Fast delivery and description of each wine on a separate card.”

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top