Agenda

Wijn/Spijzen

Op zondag 12 december gaan we weer wijn/spijzen bij onze vrienden van De Klub! Doe je mee? Reserveer dan gauw je plekje!

Wij schenken de wijnen, De Klub gaat koken (samen met Jasper en Lisa!), jullie eten, drinken en genieten!

Wat krijg je? Twee amuses, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, koffie, water en….WIJN! Kosten: €49,50 p.p.

Reserveren doe je HIER

Kerst Special

Samen met onze vrienden van Huize Molenaar organiseren we ons eigen Winter Wonderland. Een culinaire zondagmiddag met zes gangen en zes bijbehorende wijnen. We beginnen om 12.00 uur en het programma is boordevol en duurt de hele middag.

Wijn & Spijs

Samen met Stadsschouwburg Utrecht organiseren wij Wijn & Spijs, een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Geen avond smaakt hetzelfde. De wijn bepaalt wat er uit de keuken van Zindering op je bord verschijnt. Zorgvuldig samengestelde smaakcombinaties met een eigenwijs vleugje Zindering.

Syrah

Robuuste, krachtige wijnen die van Syrah druiven gemaakt worden. Of Shiraz, zoals deze druif in de Nieuwe-Wereld genoemd wordt. Een bijzondere avond met stoere, stevige maar ook fruitige en soepele wijnen die van deze kosmopolitische krachtpatser gemaakt worden. 

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top