Agenda

Proeftuin 2.0

Samen met Heirloom - Venues of Utrecht verrassen we je graag met een combinatie van tuinwaardige gerechten en zonvolle wijnen. 4 gangen, 4 wijnen voor € 45,-.

Laat je verrassen door bijzondere combinaties van tuinwaardige gerechten uit de keuken van Huize Molenaar met zonvolle wijnen van ons. Van groenten en kruiden tot planten, telkens staat er iets nieuws centraal in De Proeftuin. We laten graag zien wat eten met wijn doet en andersom.

Reserveer nu je tafel bij Huize Molenaar of bel 030-2310347.

Truffel Festijn

In oktober zetten we één avond de “Truffel” in het najaarszonnetje. Samen met onze vrienden van Huize Molenaar organiseren we een Truffel Festijn. Voor deze avond zijn alle wijnen speciaal geselecteerd zodat ze een mooie en bijzondere combinatie vormen met de truffelgerechten uit de keuken van Huize Molenaar. Een avond lang geniet je van de beste combinaties tussen truffel en wijn. Dat is fijn!

Tickets kosten € 85,- p.p. voor een volledig verzorgde avond uit (4-gangen diner, bijpassende wijnen, water en koffie).

Reserveer nu je tafel bij Huize Molenaar of bel 030-2310347. 

Wijn & Spijs : Catalonië

Samen met Stadsschouwburg Utrecht organiseren wij Wijn & Spijs, een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden!

Uniek aan deze proeverijen is dat we de gerechten volledig aanpassen aan de wijnen. Ga mee op wereldreis langs de mooiste wijnstreken en eet de favoriete wijn/spijs-combinaties van locals. We nodigen elke editie een gerenommeerde wijnmaker uit een ander wijngebied uit. Rechtstreeks uit de wijngaard bij u aan tafel. Om u er alles over te vertellen, uw vragen te beantwoorden én samen met u te genieten van de zinderende wisselwerking tussen wijn & spijs.

Maandag 12 oktober staat in het teken van Catalonië. Het achterland van Barcelona staat bekend als centrum van de creatieve haute cuisine en heeft nog veel meer te bieden! We maken kennis met de karaktervolle wijnen van de uitlopers van de Pyreneeën, gerijpt onder de warme Spaanse zon. En een Catalaanse fiësta begint vanzelfsprekend met bruisende Cava.

Vier een avond vakantie en kom met ons proeven van fantastische wijnen in combinatie met perfect daarbij passende gerechten. Smaken uit de streek, vaak met een verrassende twist van restaurant Zindering.

Prijs per persoon, 4-gangen diner inclusief wijn, water en een kopje koffie: €59,50. Bestel nu online je kaarten bij de Stadsschouwburg Utrecht of bel 030-2324125.

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top