Agenda

Wijn & Spijs

Samen met Stadsschouwburg Utrecht organiseren wij Wijn & Spijs, een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden!

Uniek aan deze avonden is dat we de gerechten volledig aanpassen aan de wijnen. Ga mee op wereldreis langs de mooiste wijnstreken en eet de favoriete wijn/spijs-combinaties van locals. We nodigen elke editie een gerenommeerde wijnmaker uit een ander wijngebied uit. Rechtstreeks uit de wijngaard bij u aan tafel. Om u er alles over te vertellen, uw vragen te beantwoorden én samen met u te genieten van de zinderende wisselwerking tussen wijn & spijs.

Vier een avondje vakantie en kom met ons proeven van fantastische wijnen in combinatie met perfect daarbij passende gerechten. Smaken uit de streek, vaak met een verrassende twist van restaurant Zindering.

Prijs per persoon, 4-gangendiner inclusief wijn en een kopje koffie: €59,50

woensdag 11 maart 2020 : Château Mourgues du Grès

Biologische wijnen uit het zonnige zuiden van Frankrijk. Gemaakt door François en Anne Collard die deze avond hun wijnen laten proeven.

zondag 19 april 2020 : Herdade de São Miguel

Het wijngoed van Alexandre Relvas jr. ligt in de wijnregio Alentejo, momenteel een van de meest dynamische wijnregio's van Portugal. Deze zondag is Alexandre in Utrecht om u kennis te laten maken met zijn heerlijke wijnen.

woensdag 27 mei 2020 : Loredan Gasparini

Giovanni Dall'Ozzo laat ons deze avond kennis maken met de authentieke Italiaanse wijnen van Loredan Gasparini. 

woensdag 10 juni 2020 : Vino Gross

Michael en Maria Gross hun wijngoed ligt vlakbij het stadje Ptuj, in het oosten van Slovenië. Vanavond zijn ze in Utrecht om hun authentieke wijnen te laten proeven.

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top