Agenda

Wijn & Spijs

Of eigenlijk: Spijs & Wijn. De wijnwereld op z’n kop

Dit seizoen bepaalt wat op het bord verschijnt wat we in het glas schenken. Minder aandacht voor de wijn? In tegendeel. Aan de hand van Chefkok Remco Vellinga, Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk proef je meer uiteenlopende wijnstijlen dan ooit. Een regenboog aan smaken en geuren van passende wijnen van over de hele wereld.

internationale kookstijlen
Elke editie heeft een uniek en smakelijk thema. Reis mee op mini-vakantie naar een gastronomische streek, dompel je onder in de tradities van een klassieke keuken of maak kennis met vernieuwende, internationale kookstijlen. Proef met ons mee. 

maandag 12 juni - Nordic Cuisine

Innovatie en eigenheid staan centraal in de Scandinavische keuken. Chefs omarmen de noordelijke tradities en variëren vervolgens liefdevol met texturen en technieken. De Deense chef René Redzepi zette met zijn restaurant NOMA in Kopenhagen deze stroming op de kaart. Scandinavische wijnproductie staat in de kinderschoenen. Drinken we deze avond bronwater en Finse wodka? Verre van. De elegante smaken van de New Nordic Cuisine combineren moeiteloos met moois uit internationale wijnstreken. Laat je verrassen.

zaterdag 15 juli - Kreeften Kermis

De Kreeften-Kermis komt terug! Een avond vol kreeft en wijn, was er ooit iets zo fijn? Samen onze vrienden van Huize Molenaar halen alles uit de kast en maken we er een complete Kreeften Kermis van. Stap in de carrousel en geniet van de beste combinaties van kreeft en wijn.

Tickets kosten € 95,- p.p. voor een volledig verzorgde avond uit (6-gangen diner, bijpassende wijnen, water en koffie).

Reserveer nu je tafel bij Huize Molenaar of bel 030-2310347. 

zaterdag 26 augustus - Strada del Vino

De Strada is terug! Trek je stoute schoenen aan laat je verrassen door ons speciale programma. Op zaterdag 26 augustus gidsen wij je door het Italië van Utrecht. Iedere plek vraagt om eigen gerechten en eigen wijnen. Op drie verschillende locaties proef je Italië als nooit tevoren. Tijdens deze wandeling laten wij je Italië telkens op een andere manier ervaren. Onze Italiaanse wijnen sluiten perfect aan bij de Italiaanse gerechten uit de keuken van onze vrienden van Heirloom. Samen laten wij je Italië proeven als nooit tevoren. Wandel je met ons mee?

Tickets kosten € 95,- p.p. voor een volledig verzorgde avond uit (6-gangen diner, bijpassende wijnen, water en koffie).

Reserveer nu je tickets bij Heirloom of bel 030-2310347. 

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top