Agenda

Wijn & Spijs

Samen met Stadsschouwburg Utrecht organiseren wij Wijn & Spijs, een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden!

Uniek aan deze avonden is dat we de gerechten volledig aanpassen aan de wijnen. Ga mee op wereldreis langs de mooiste wijnstreken en eet de favoriete wijn/spijs-combinaties van locals. We nodigen elke editie een gerenommeerde wijnmaker uit een ander wijngebied uit. Rechtstreeks uit de wijngaard bij u aan tafel. Om u er alles over te vertellen, uw vragen te beantwoorden én samen met u te genieten van de zinderende wisselwerking tussen wijn & spijs.

Vier een avondje vakantie en kom met ons proeven van fantastische wijnen in combinatie met perfect daarbij passende gerechten. Smaken uit de streek, vaak met een verrassende twist van restaurant Zindering.

Prijs per persoon, 4-gangendiner inclusief wijn en een kopje koffie: €59,50

Proef de beste wijnen uit de Abruzzen

De pers is lyrisch over Azienda Collefrisio en haar wijnen. Eén van de toppers van de streek. Een puike prestatie van Amedeo de Luca en Antonio Patricelli die deze avond hun wijnen komen presenteren.

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top