Agenda

Wijn & Spijs

Of eigenlijk: Spijs & Wijn. De wijnwereld op z’n kop

Dit seizoen bepaalt wat op het bord verschijnt wat we in het glas schenken. Minder aandacht voor de wijn? In tegendeel. Aan de hand van Chefkok Remco Vellinga, Hans Janssen van Margaret Wines en sommelier Isaac Kaemingk proef je meer uiteenlopende wijnstijlen dan ooit. Een regenboog aan smaken en geuren van passende wijnen van over de hele wereld.

internationale kookstijlen
Elke editie heeft een uniek en smakelijk thema. Reis mee op mini-vakantie naar een gastronomische streek, dompel je onder in de tradities van een klassieke keuken of maak kennis met vernieuwende, internationale kookstijlen. Proef met ons mee. 

zaterdag 8 oktober: Parijse Bistro

De bistro’s bepalen de eetcultuur van Parijs. Daar is het spannend eten. Ooit bedoeld voor Jean met de casquette en een slanke portemonnee, uitgegroeid tot de coup de coeur van menig bon vivant. Zeg je Parijs, dan zeg je bistro. Deze editie van Spijs & Wijn is een ode aan Parijs, de stad van de liefde en het licht. Haar smaken en geuren, haar charme en karakter. Het is het bruisend hart van la gastronomie Française en de trots van een land. Een land met een diepgewortelde culinaire traditie, op het bord én in het glas.

dinsdag 8 november: Kleurrijk Midden Oosten

Duizend en één geuren en smaken tekenen samen de contouren van deze culinaire hotspot. Specerijen en kruiden in alle kleuren zijn de traditionele smaakmakers van deze regio. Het is het thuis van de vroegste beschavingen en de eerste landbouw. Ja. Zelfs de wijncultuur begon hier. Huidig Georgië is de vindplaats van de oudste wijnpersen. Spijs & Wijn – Midden Oosten is een culinair eerbetoon aan de rijke eetcultuur van een mystieke plek waar het begon. Ontrafel jij de keukengeheimen van het Midden Oosten? Licht een culinaire tip van de sluier op bij Spijs & Wijn.

zondag 11 december: Puur Italië

Wees eerlijk: wie houdt niet van de Italiaanse keuken? Het land ademt gastronomie, het zingt smaken en viert geuren. Wijn stroomt er door de aderen. Als je wijn drinkt, eet je. En als je eet, drink je wijn. Een verfrissende Prosecco of Verdicchio? Past een stevige rode beter? Barolo of Brunello? Italië heeft keus genoeg. Spijs & Wijn – Puur Italië is een avond typische Italiaanse wijnen en gerechten met een vleugje Zindering. Schuif aan, waan je even op vakantie en laat je fêteren. Acqua in bocca.

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top