Ayni Malbec
Ayni Malbec
Ayni Malbec
Ayni Malbec 2020

Chakana Estate

Ayni Malbec 2020

€ 23,20

Ayni Malbec 2020

Producent
Chakana Estate
Soort wijn
Rood
Wijnland
Argentinië , Mendoza
Druivenras
Malbec
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 23,20

In het zuidwesten van Mendoza ligt de Uco Valley. Dankzij de hoge ligging, het gunstige klimaat en de kalkrijke bodem staat dit gebied algemeen bekend als het beste wijngebied van Argentinië.

Het is dan eigenlijk ook vrij logisch dat een van de allerbeste wijngaarden van Chakana Estate in de Uco Valley ligt. Van de hier geoogste Malbec druiven wordt deze heerlijke rode wijn gemaakt.

Het is een prachtig donkerrood gekleurde wijn. Aangenaam geurend naar rijp rood en zwart fruit. Met fraai gekonfijte tonen en een vleugje koffie en cacao in het aroma. Heerlijk vol en sappig van smaak, complex maar ook zeer verfijnd, met een geurige finale die lang en zacht blijft hangen. Een fraaie rode wijn om te schenken bij zachte roomkazen, gebakken tournedos met een portsaus of Mestreechs Zoervleis. 

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2026.

€ 23,20 per fles
Ayni Malbec

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top