Château Tour du Moulin
Château Tour du Moulin
Château Tour du Moulin
Château Tour du Moulin

Frankrijk, Bordeaux

Château Tour du Moulin

Château Tour du Moulin

In het hart van Fronsac vinden we Chateau Tour de Moulin. Dit kleine wijnhuis is sinds 1987 in handen van de bescheiden wijnmaker Vincent Dupuch. Vincent is naast eigenaar en wijnmaker van zijn Chateau Tour du Moulin ook adviseur van een groot aantal bekende wijnhuizen die op de rechteroever van de Bordeaux liggen. Tot zijn klantenbestand behoren bekende wijnhuizen als Petrus, l’Eglise Clinet en Lafleur.

Zijn eigen wijngoed is in de loop der jaren gegroeid van een hectare in 1987 naar ruim achteneenhalve hectare dat hij momenteel bezit. Zijn wijngaard ligt verspreid over 28 verschillende percelen. De wijnranken, hoofdzakelijk Merlot, staan aangeplant op ondergronden van harde kalksteen en zachte kleisteen. 

In de wijngaarden wordt duurzaam gewerkt, met respect voor de natuur. Zowel volgens oude tradities als volgens de meest moderne technieken. Met als doel het oogsten van topkwaliteit druiven. Daarvan maakt Vincent fluweelzachte wijnen die barstensvol fruit zitten.

Kaart Château Tour du Moulin

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top