Fronsac
Fronsac
Fronsac
Fronsac
Fronsac 2019

Château Tour du Moulin

Fronsac 2019

€ 21,20

Fronsac 2019

Producent
Château Tour du Moulin
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Bordeaux
Druivenras
Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 21,20

Op de rechteroever van Bordeaux, vlakbij bekende wijngebieden als Saint-Émillion en Pomerol, ligt middenin Fronsac het gehucht Saillans. In Saillans woont en werkt Vincent Dupuch. Deze bescheiden wijnmaker is als adviseur betrokken bij een twintigtal wijnhuizen die op de rechteroever liggen, waaronder grote namen als l’Eglise Clinet, Lafleur en Petrus. Daarnaast maakt Vincent schitterende wijnen op zijn kleine Château Tour du Moulin.

Château Tour du Moulin bestaat uit achteneenhalve hectare wijngaard die over 28 percelen verspreid ligt. In de wijngaard wordt duurzaam gewerkt, met respect voor de natuur. Op een mix van harde en zachte kalksteen staan hoofdzakelijk Merlot wijnranken aangeplant. Daarnaast staan er nog wat Cabernet Franc en een klein beetje Cabernet Sauvignon wijnranken aangeplant.

Van de hier met de hand geoogste druiven maakt Vincent deze verleidelijke rode wijn. Het is een fraai rood gekleurde wijn die aangenaam geurt naar viooltjes, rode rozen, wilde bramen, cassis en zwarte bessen. Met een vleugje eikenhout, koffie en cacao. Hij is bijzonder elegant en delicaat van smaak. Zacht doch vol, met veel fruit en een lang aanhoudende afdronk.

Het is een heerlijke rode wijn om te drinken bij steak frites, gebakken eendenborst of stokbrood met Camembert.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2027.

€ 21,20 per fles
Fronsac

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top