Barolo Sorì Ginestra
Barolo Sorì Ginestra
Barolo Sorì Ginestra
Barolo Sorì Ginestra 2019

Conterno Fantino

Barolo Sorì Ginestra 2019

€ 95,60

Barolo Sorì Ginestra 2019

Producent
Conterno Fantino
Soort wijn
Rood
Wijnland
Italië , Piemonte
Druivenras
Nebbiolo
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 95,60

De Sorì Ginestra wijngaard is een van de best gelegen wijngaarden binnen de DOCG Barolo. Deze wijngaard ligt op een heuvel net buiten het dorpje Monforte d'Alba en is ongeveer drie hectare groot. De bodem bestaat uit verschillende lagen van zand en kleiachtige mergel met een hoog slibgehalte. Deze bodem zorgt in combinatie met de zuidelijke ligging van de wijngaard voor optimaal rijpe Nebbiolo druiven.

Hiervan wordt deze magistrale rode wijn gemaakt. Intens en complex geurend naar rijp rood fruit en gekonfijt fruit. Met mooie tonen van specerijen en genuanceerd eikenhout in het aroma. De gulle, rijke smaak is vol, stevig en krachtig. De aanhoudende finale is welhaast eindeloos lang en bevat fraaie tannines. Een prachtige rode wijn om te schenken bij stevige vleesgerechten of harde kazen.

€ 95,60 per fles
Barolo Sorì Ginestra

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top