Bodegas San Esteban
Bodegas San Esteban

Spanje, Rioja

Bodegas San Esteban

Bodegas San Esteban

Niet ver van de stad Logrono, in het hart van La Rioja, ligt het idyllische dorpje Murillo de Río Leza. Zestien wijnboeren uit dit dorpje zijn in 1953 Bodegas San Esteban gestart, de eerste wijnbouwcoöperatie van Rioja.

Tegenwoordig bestaat het wijngaardareaal uit ruim 550 hectare. De wijngaarden liggen tussen de 407 en 420 meter hoogte nabij Murillo de Río Leza. Op een ondergrond van voornamelijk klei staan Viura, Tempranillo, Grenache, Mazuelo en Graciano druiven aangeplant. Op sommige percelen staan druivenstokken die al in 1900 zijn geplant. De hoge ligging van de wijngaarden en de oude druivenstokken zorgen in combinatie met het Mediterraanse klimaat waarin er nauwelijks neerslag is voor welhaast ideale omstandigheden voor de productie van topkwaliteit druiven.

Na de de oogst worden deze druiven naar de uiterst moderne productiefaciliteit van Bodegas San Esteban gebracht. Hier worden de druiven gekneusd, temperatuur gecontroleerd vergist en gerijpt op eikenhouten vaten. 

Kaart Bodegas San Esteban

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top